آئین آغاز عملیات اجرایی طرح بسیج آبرسانی به ۳۷۳ روستای استان فارس توسط بسیج سازندگی در روستای بانش شهرستان بیضا آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - اسماعیل قزل سفلی گفت: این پروژه در ۳۷۳ روستای استان فارس در قالب ۴۵ پروژه مجتمع چند روستایی و تک روستایی آغاز می‌شود.

او گفت: این عملیات در ۲۰ شهرستان اجرایی می‌شود و تعداد ۸۴ هزار خانوار و جمعیت ۳۰۴ هزار نفر با این طرح ملی بسیج آبرسانی از آب سالم و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

جانشین قرارگاه محرومیت‌زدایی و سازندگی سپاه فجر استان فارس با اشاره به جزئیات اجرای پروژه گفت: در این عملیات بیش از ۵۴۳ کیلومتر خط انتقال و شبکه داخلی آبرسانی اجرا می‌شود و مدت زمان آن نیز ۳۰ ماه هدف‌گذاری شده است.

قزل سفلی گفت: در این طرح نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری پلی اتیلن، ۳۵ کیلومتر گالوانیزه و تجهیز ۴۵ حلقه چاه، حفر ۱۵ حلقه چاه، ۵۷ مخزن زمینی، ۲۱ مخزن هوایی و اجرای موتورخانه و پمپاز و ۲۳ کیلومتر برق‌رسانی عملیاتی می‌شود.

او گفت: براساس اعلام دستگاه‌های متولی ۵۶۴ روستا در استان فارس مشکل آب دارند که با اجرای طرح بسیج ملی آب‌رسانی بخش قابل توجه‌ای از این مشکل حل خواهد شد.

هدف بسیج گره‌گشایی از مردم است

سردار یداله بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در این آئین خدمت‌رسانی را از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی بسیج سازندگی دانست و گفت: همه هدف و اراده سپاه و بسیج، کمک به دولت و مردم جهت کارگشایی و مشکل گشایی است و قصد موازی‌کاری ندارد.

او گفت: نگاه سپاه به پروژه‌ها نگاه پیمانکاری نیست و نگاه ما این است که در هر نقطه‌ای از استان اگر با کسر هزینه‌های اجرای پروژه‌ها سودی حاصل شد در جهت خدمت‌رسانی به مردم همان منطقه هزینه شود.

فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: سپاه در اجرای پروژه‌ها رقیب بخش خصوصی نبوده و با هدف خدمت و گره‌گشایی وارد شده است.

ورود بسیج به آبرسانی روستا‌ها جای تقدیر دارد

محمدهادی ایمانیه استاندار فارس نیز که در این آئین به صورت مجازی حضور داشت، گفت: سپاه و بسیج مثل همیشه به یاری محرومین شتافتند و خبر ورود بسیج سازندگی برای آب‌رسانی به ۳۷۳ روستای استان خبری بسیار خوب است چراکه با اجرای این طرح مشکل آب برای ۳۰ هزار نفر از مردم استان حل می‌شود.

محمود رضایی معاون عمرانی استاندار فارس نیز در این جلسه با تشکر از بسیج سازندگی استان در رفع محرومیت‌ها گفت: بسیج سازندگی علاوه بر پروژه‌های مشارکتی با دولت، از محل اعتبارات مردمی و ظرفیت عظیم بسیج توانسته در حوزه‌های مختلف درمانی، مسکن محرومین، زیرساخت‌های اشتغال ورود کند که جای تقدیر دارد.

او گفت: بسیج به دلیل ماهیت مردمی بودن به دور از کاغذبازی‌های اداری و تشریفات زاید مناطق محروم را برای خدمت‌رسانی انتخاب کرده و همین ویژگی سبب شده که رقابتی با بخش خصوصی نداشته باشد که این مسئله از نقاط قوت بسیج سازندگی است.

کمترین امکانات و بیشترین حجم کار ویژگی بسیج است

محسن علیزاده نماینده مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضا در مجلس نیز در این مراسم گفت: بسیج سازندگی در هر نقطه و جایی ورود کرده با کمترین امکانات، حداکثر کار و بیشترین بهره‌وری را داشته است و بسیج سازندگی پروژه‌های سخت را با کمترین هزینه را انجام داده و دولت هیچ وقت از اعتماد به بسیج سازندگی پشیمان نشده است.

او گفت: طرح آبرسانی بسیار پر هزینه است و در بسیج ملی آبرسانی قریب به ۳۲ میلیارد تومان هزینه شده که بسیج ورود کرده و با تلاش و سابقه درخشان بسیج سازندگی تلاش می‌شود طرح در کمترین زمان به اتمام برسد.

صادق‌پور، مدیرکل آبفا استان فارس نیز گفت: امروز آبرسانی و اجرای فاضلاب در شهر‌ها و روستا‌های کشور از متوسط جهانی بالاتر است و رشد جمعیت، افزایش مصرف و عدم رعایت اصلاح الگوی مصرف سبب شده که نیاز به اجرای طرح‌های آبرسانی همچنان وجود داشته باشد.

او با اشاره به مشکلات مربوط به کمبود آب در برخی از نقاط استان، گفت: حجم بالای کار سبب شد که علاوه بر دستگاه‌های متولی مجموعه سپاه و بسیج نیز به این موضوع ورود کنند که امروز عملیات آبرسانی به ۳۷۳ روستای استان انجام می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.