دانشمندان کانادایی کشف کرده اند که چطور کافئین می‌تواند در برابر بیماری‌های قلبی- عروقی محافظت ایجاد کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - در خبری خوب برای عاشقان چای و قهوه، دانشمندان «دانشگاه مک مستر» کانادا کشف کرده اند که چطور کافئین می‌تواند به مقابله با بیماری‌های قلبی - عروقی کمک کند.

بر اساس این گزارش، محققان کانادایی می‌گویند مصرف تنها دو تا سه فنجان قهوه با اندازه متوسط به شکل روزانه، می‌تواند میزانی کافی از کافئین را برای بدن به همراه آورد که برای ایجاد تاثیراتی که به کاهش سطوح «لیپوپروتئین کم‌چگالی» یا همان «کلسترول بد» (LDL) منجر می‌شود، موثر خواهد بود. باید دانست سطح بالای کلسترول بد در جریان خون با افزایش خطر بیماری‌های قلبی - عروقی همراه است.

«ریچارد آستین» (Richard Austin) محقق ارشد و استاد دپارتمان پزشکی در دانشگاه مک مستر کانادا در این پژوهش گفت: مصرف منظم کافئین با کاهش سطح پروتئین «PCSK۹» در خون مرتبط است و همین امر نیز توانایی کبد را در پاکسازی جریان خون از کلسترول‌های اضافی LDL افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به این یافته‌های جدید گفت: حال مصرف کنندگان بدون شکر چای و قهوه، دلیل دیگری برای خوشحالی دارند. این یافته‌ها اکنون راهکاری اساسی را نشان می‌دهد که قهوه و مشتقات آن می‌توانند سطح پروتئین PCSK۹ را در خون کاهش داده و در نتیجه، خطر بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش دهند.

گفتنی است نتایج این تحقیقات در مجله «Nature Communications» به چاپ رسیده است.

منبع: پایگاه دانشگاه مک مستر کانادا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰
قهوه هیچ خاصیتی ندارد بلکه کلا ضرر و مرض هست و دارای طبع سرد و خشک می‌باشد تنها چیزی ک از خوردن قهوه دست می‌دهد احساس سرحالی است ک بعد چند روز ک بدن عادت کند آن هم بی تاثیر می‌شود در نت چیزهایی ک برای انسانها ضرر هست تبلیغ فراوان می‌کنند خوب ک مردم بعد چند سال ب امراض مختلف مانند دیابت مبتلا می‌شوند این تبلیغ کنندگان تازه شروع می‌کنند ب برداشت محصولی ک چند سال تبلیغی کردند