پیام‌های شیمیایی زیادی در بدن رد و بدل می‌شوند تا شما احساس سیری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان - مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه آریزونا در آمریکا انجام شد، منطقه مسئول احساس سیری در مغز را پیدا کرده است.

محققان توضیح داده اند که این کشف می‌تواند به تولید دارو‌هایی برای درمان اختلالات خوردن یا کنترل وزن کمک کند.

غذا‌های چرب احساس سیری را از بین می‌برند

در حال حاضر ۶ داروی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا برای کنترل وزن وجود دارد اما مصرف آن‌ها اغلب با عوارض جانبی متعددی همراه است.

دکتر هایجیانگ کای، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: پس از اینکه بتوانیم منطقه‌ای از مغز که مسئول احساس سیری بعد از غذا خوردن است را دقیق‌تر تعیین کنیم، اکنون می‌توانیم برای یافتن درمان‌هایی کار کنیم که عوارض جانبی کمتری برای بیماران مبتلا به چاقی و اختلالات خوردن داشته باشد.

در این مطالعه که نتایج آن در مجله Molecular Metabolism منتشر شده است، دانشمندان دریافتند که هورمون "کوله سیستوکینین" از روده ترشح می‌شود تا به مغز بگوید پس از خوردن غذا احساس سیری کند.

کی، دانشیار دانشگاه آریزونا، اضافه کرد که او و همکارانش دریافتند که نورون‌ها در ناحیه‌ای که در مغز پیدا کرده‌اند، نقش بسیار مهمی در تنظیم احساس سیری بازی می‌کنند و او شک دارد که فقط یک ناحیه از مغز این مسئله را کنترل کند. احتمال دارد که چندین ناحیه مغز با هم کار کنند تا احساس سیری کنیم.

وی ادامه داد: می‌دانیم که غذا خوردن و احساسات، رفتار‌های کاملاً متفاوتی دارند، اما تعامل نزدیکی با یکدیگر دارند، برخی افراد در هنگام استرس بیشتر غذا می‌خورند، در حالی که برخی دیگر در این مورد کمتر غذا می‌خورند؛ بنابراین ما امیدواریم که مکانیسم‌های عصبی را که هم خوردن و هم احساسات را کنترل می‌کنند و نحوه تعامل این عوامل با یکدیگر را شناسایی کنیم تا به ما کمک کند درمان‌های هدفمندتری برای اختلالات خوردن ایجاد کنیم.

منبع: وب سایت العین


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار