باشگاه خبرنگاران جوان - بیش از ۲ سال از همه گیری ویروس کرونا در کشورمان گذشته و این ویروس اکنون بر خلاف روزهای نخستین ورودش به کشور که اتفاقی نا شناخته بود، به بیماری تبدیل شده است که حداقل هر کدام از ما به نحوی با آن مواجه شده ایم.
بعضا به این ویروس مبتلا شده ایم و یا افرادی که به آنها نزدیک هستیم، گرفتار کرونا شده اند.
ویروسی که شکلهای مختلفی به خود گرفته است و گاهی نیز بخش خاصی از جامعه را مورد هدف قرار میدهد.
کرونا این بار با سویه امیکرون بر خلاف گذشته که اعلام میشد چندان نمیتواند کودکان را مورد حمله قرار دهد، کودکان و نوجوانان را مبتلا کرده است. گروه هدفی که واکسیناسیون خود را به شکل کامل انجام نداده اند و شاید کمتر از سایر افراد جامعه به فکر رعایت شیوه نامههای بهداشتی نیز بوده اند.
کرونا با سویه امیکرون که اکنون بیشتر کودکان را درگیر خود کرده است؛ بیش از این و در این ۲ سال با تعطیل کردن مدارس و دور کردن دانش آموزان از تحصیل ضربهای محکم به دانش آموزان وارد کرده است. ضربهای که به نظر کارشناسان باعث شده است، دانش آموزان خصوصا در پایههای تحصیلی نخست با افت تحصیلی شدیدی مواجه شوند.
رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در این خصوص گفت: بعد از بازگشایی حضوری مدارس، معلمانی که به صورت حضوری با دانشآموزان پایههای دوم و سوم کار میکردند، گزارشی دادند مبنی بر این که دانشآموزانی که در دو سال گذشته در پایههای اول و دوم ابتدایی بوده اند و در فضای مجازی بدون این که ارتباطی با معلم و مدرسه داشته باشند، تحصیل کرده اند؛ ضعفهای اساسی در مهارتهای خواندن و نوشتن، خصوصاً مهارت نوشتن دارند.
او گفت: کسب مهارت نوشتن نیاز به تمرین و تکرار زیر نظر معلم، آن هم در مدرسه دارد. بچهها در فضای مجازی شاید مهارتهای مربوط به خواندن و ارائه دادن مطالب را تا حدودی تمرین کرده باشند؛ اما چون نظارت کافی بر مهارت نوشتن نبوده است، در این زمینه ضعف جدی دارند.
با وجود این اتفاق روند آموزش هم تغییر کرد و آموزش از کلاس درس حضوری به فضای مجازی و یا استفاده از برنامههای تلویزیونی تغییر پیدا کرد. البته امسال، شرایط کمی متفاوتتر شد و تعداد مدارسی که به سمت بازگشایی رفتند، بیشتر شد؛ اما شرایط شیوع سویه جدید کرونا باز هم باعث شد که کلاسهای مجازی نقش اول را در تحصیل دانش آموزان در پایان سال ۱۴۰۰ ایفا کند.
طبق آمارهای یونسکو از وضعیت بازگشایی مدارس در دنیا، از میان ۳۷ میلیون و ۷۳۷ هزار و ۸۱۵ محصل در سراسر دنیا، تنها ۷ کشور، مدارسشان را برای دانش آموزان بازگشایی نکرده اند؛ البته در آمارهای جهانی، ایران جزء آن دسته از کشورهایی بود که بازگشایی مدارس را انجام داده است. بازگشایی که چندان جدی نبوده است و میتوان گفت به صورت ناموفق اجرایی شد.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در یکی از آخرین صحبتهایش مخالفت خود با تعطیلی مدارس را نشان داد و عنوان کرد: تقریبا مدت ۲ سال است که مدارس کشور باز نشده اند و دانش آموزان ما به این روش ناقص (آموزش مجازی) در حال اُنس گرفتن هستند؛ بنابراین باید از این مکمل تنها برای عقب ماندگی یا جبران جاماندگیها استفاده شود.
وزیر آموزش و پرورش در این مدت بارها بر بازگشایی مدارس تاکید کرده است؛ اما هر بار با اوج گیری ویروس کرونا در کشور و قرمز شدن رنگ شهرها، مدارس باز هم در بازگشایی کامل خود ناموفق بوده اند.
طبق آخرین آماری که وزارت بهداشت در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ ارائه کرده است؛ با گسترش سویه اُمیکرون در کشور و از سوی دیگر کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز در کشور از ۲۴۷ به ۳۳۷ شهر افزایش یافته است. اتفاقی که میتواند امید برای بازگشایی کامل مدارس را در سال ۱۴۰۰ به پایان برساند و باز هم دانش آموزان و والدین را به آغوش آموزش مجازی بازگرداند.
انتهای پیام/
98 درصد مخالف آموزش مزخرف حضوری هستند
دوم سلامتی
تمااااااااااااااام...
اول سلامتی بعد اینا
بهش فکر کنید
دقت و سرعت بالا در آموزش . بی نظیره
من به عنوان رئیس انجمن اولیاءو مربیان مدرسه باید بگوییم درست است درک و فهمیدن دروسی مثل ریاضی ، زبان و...از طریق مجازی بسیار برای دانش آموزان سخت است مخصوصا اگر اولیایی که از این دروس سررشته نداشته باشند اما همه ی ما باید به این نکته توجه داشته باشیم سلامتی در اولویت هست و اگر خدایی نکرده برای دانش آموزی و یا خانواده هایشان و یا کادر محترم آموزشی مشکلی پیش بیایید آیا ارزش دارد؟
مطمئن باشید همانطور که مجازی درس خواندن مشکلاتی برای دانش آموزان و خانواده ها دارد قطعا برای معلم ها هم سختی هایی دارد پس یادمان باشد که از قدیم گفتند عقل سالم در بدن سالم است .
ان شاءالله به زودی کلا کرونا تمام بشود و همه ی دانش آموزان بتوانند آموزش را به صورت حضوری دریافت کنند .
امیدوارم مسئولان سلامتی را فدای آموزش حضوری نکنند.
اگر یک دانش آموز در خانه بیمار بشود فقط خانواده درگیر هستند ولی اگر درمدرسه باشد متاسفانه...........
ی برنامه ریزی درست کنید .
فقط هی میگید برید واکسن بزنید پس چرا من و خانوادم یا حتی دوستام ک واکسنامونو کامل زدیم این بیماری اینقد بهمون سخت گرفت؟!
خودتونم نمیدونید دارید چیکار با مملکت میکنید.
با کوچکترین مشکلی اولین جایی که تعطیل میشه آموزش و پرورشه اونکه معلومه .
طفلک معلمای بیچاره که دیگه از بیکاری خسته شدن .
خیلی هم خوبه ........
هم میشه درس خوند و هم میشه کار کرد و هیچ تداخل با هم نداره و........
ورامین مدارس حضوریه، خودم و خانوادم همه دچار اومیکرون شدیم، همین دو ساعت بعد باید حضوری برم مدرسه ، فردا هم کلاسم حضوریه ، جناب فرماندار ورامین اگه یه سری به درمانگاهها و بیمارستانها بزنن وضعیت کاملا مشخصه
الان استان خراسان رضوی همش قرمز هست به جز دو شهرستان که نارنجی اما استاندارد گفته فردا همه مدارس شهرستان ها باز باشه و همه دانش آموزان باید حضور داشته باشند
پیگیری کنید
چند نفر اومیکرون گرفتن
نمونه دولتی اوحدی منطقه 19
یه مقدار از حقوقای نجومی کم بشه مشکل حله!