باشگاه خبرنگاران جوان - شرکت Institutional Shareholder Services (ISS) از سرمایه گذاران اپل خواست به قطعنامهای رای دهند که خواستار شفافیت بیشتر برای محافظت از کارگران در برابر کار اجباری است.
به گزارش سایت رویترز، اپل و اشخاص ثالث، تامین کنندگان جهانی این شرکت را در سال ۲۰۲۰ ممیزی کردند. در همین راستا کارشناسان هیچ مدرکی دال بر کار اجباری پیدا نکردند. غول فناوری آمریکا همچنین گزارشهایی حاوی اطلاعاتی در مورد حفاظت از کارگران زنجیره تامین خود منتشر کرده اما بازرسان مستقل حقوق بشر گزارش دادهاند که برخی از تامین کنندگان اپل در برنامه کار اجباری دولت چین در منطقه سین کیانگ شرکت کرده اند و کارآمدی این سیاستها را زیر سوال میبرند.
گروهی از سهامداران از هیئت مدیره اپل خواسته اند تا گزارشی درباره نحوه محافظت این شرکت از کارگران زنجیره تامین در برابر کار اجباری تهیه کند. این درخواست شامل میزان شناسایی تامینکنندگان اصلی و فرعی که شامل کار اجباری هستند و اپل علیه آنها چه اقدامی کرده را پوشش میدهد.
ویکی وایات میگوید: "رویای بزرگ این است که اپل مجموعه بسیار محکم تری از خط مشیها و رویهها را اجرا کند، کار اجباری را از زنجیره تامین خود حذف کرده و بر اساس آیین نامه رفتار خود کار کند که میگوید تحمل کار اجباری صفر است".
گفتنی است که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در ماه دسامبر تلاش اپل برای نادیده گرفتن پیشنهاد سهامداران را رد کرد. در همان ماه، قانونگذاران آمریکایی لایحهای را تصویب کردند که واردات از منطقه سین کیانگ چین را به دلیل نگرانیهای مربوط به کار اجباری ممنوع میکرد.
اپل از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد، اما نماینده آن گفت که این شرکت به شدت خطرات مربوط به نیروی کار و حقوق بشر مرتبط با تامین کنندگان احتمالی را قبل از ثبت نام آنها ارزیابی میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/