مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور از ثبت ملی دلمه‌برگ‌مو و شکرلمه در گستره استان‌های مختلف کشور خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -آقای پورعلی گفت: با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان، از جمله قدمت دیرینه غذا‌های سنتی و شیوه خاص پخت آن‌ها، ثبت ملی غذا‌های این خطه همواره مورد توجه بوده، به طوری که بسیاری از غذا‌های این منطقه در گستره ملی مورد طبخ قرار می‌گیرد.

ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گستره‌ای از استان‌های مختلف کشور را در بر می‌گیرد و بی‌شک استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند.

لازم به ذکر است ثبت این دو غذا در شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس در گستره‌ای از استان‌های مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: ثبت ملی ، میراث معنوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۸:۰۸ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰
این جور جلو بریم فردا هم کوفته تبریزی را به اسم استان های دیگر مثل اصفهان فرارس و تهران و بقیه استانها ثبت میکنند