باشگاه خبرنگاران جوان - این باتری با الهام از کیکهای استوانهای اسفنجی با لایههای ضخیم مربا در داخل آن ساخته شده است، اما دانشمندان به جای روی آوردن به شکر و آرد، کلکتورهای جریان و نوارهای الکترود ساخته شده از مواد پلیمری، فلزی و دی الکتریک را جایگزین کرده اند.
قطر این دستگاه کوچکتر از یک میلی متر مربع و به اندازه یک ذره گرد و غبار است.
از این نوع حسگرهای زیست سازگاربه عنوان مثال می توان برای ردیابی سطح اکسیژن در بافتهای عمیق و نظارت بر بهبودی پس از جراحی تا مراقبت از اندامهای حیاتی استفاده کرد.
این حسگر کاملا در بدن کارآیی دارد و تا ۱۰ ساعت شارژ نگه میدارد و البته قابل شارژ است.
پروفسور الیور اشمیت، رهبر این پروژه گفت:
هنوز پتانسیل بهینهسازی عظیمی برای این فناوری وجود دارد و ما میتوانیم در آینده منتظر میکرو باتریهای بسیار قویتری باشیم.
منبع سایت: نیواطلس به نقل از دانشگاه صنعتی کمنیتس
انتهای پیام/