باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - غیرتی اسفدن گفت: بعد از گزارشهایی که به ما مبنی بر کیفیت پایین نان در برخی نانواییهای حاجی آباد رسید، چند نانوایی متخلف شناسایی و کمیسیون آرد و نان برای پیگیری چرایی آن تشکیل شد.
به گفته او در این کمیسیون گروههای متولی موظف شدند تا با نظارت دقیق و بررسی درست، در اسرع وقت اقدام به رفع این مشکل و بالارفتن کیفیت نان در این نانواییها کنند.
غیرتی اسفدن گفت: یکی دیگر از عامل موثر در بی کیفیتی نان در این نانوایی ها، عدم تخصص کافی و دانش فنی طبخ است که در این مورد متولیان امور باید برای نانوایان دورههای آموزشی متداوم برگزار کرده و به طور مستمر پیگیر کیفیت نان طبخ شده باشند.
سرپرست فرمانداری شهرداری زیرکوه عدم نظارت کافی را مهمترین عامل در بی کیفیتی نان دانست و همچنین از نانوایان خواست اگر مهارت کافی در زمینه پخت نان با کیفیت ندارند، در دورههای آموزشی در این باره شرکت نمایند.
انتهای پیام/ک