باشگاه خبرنگاران جوان - متابولیسم هر ۱۰ سال ۵ درصد کاهش مییابد. اگر فردی بخواهد وزن کم کند، اما برای دستیابی به تغییرات مداوم سخت تلاش میکند، ممکن است از انجام برخی تنظیمات کوچک در نحوه غذا خوردن روزانه خود بهرهمند شود.
۱. صبحانه
به گفته پنی لوریر، متخصص تغذیه، نخوردن صبحانه میتواند اهداف شما را برای کاهش وزن سریع از مسیر خارج کند. Laurier میگوید: «برای افرادی که صبحانه میخورند، احتمال کمتری دارد که در اواخر روز میانوعده بخورند.
بیشتربخوانید
فرد با خوردن صبحانه هر روز میتواند شانس بیشتری برای دریافت پروتئین کافی داشته باشد. با افزایش سن، بدن اغلب فاقد سطوح کافی پروتئین است که میتواند اثرات منفی بر متابولیسم و سلامت کلی داشته باشد.
او توصیه میکند صبحانههایی را انتخاب کنید که حاوی پروتئین و فیبر بالا و قند افزوده کم هستند تا به اهداف کاهش وزن شما بعد از ۵۰ سالگی کمک کنند».
۲. غذای فرآوری شده
غذاهای فرآوریشده برای سلامتی مضر هستند و تلاشهای کاهش وزن را بهویژه با افزایش سن خنثی میکنند، غذاهای فرآوریشده اغلب سرشار از قند، چربیهای ناسالم و نمک هستند و معمولاً فیبر و پروتئین کمی دارند. افراد میتوانند تعداد کالری مصرفی خود و تعداد مواد ناسالم مصرفی خود را کاهش دهند، بنابراین موفق میشوند بدنی لاغر پس از ۵۰ سالگی داشته باشند.
یک بررسی علمی که در مجله Nutrition منتشر شد، نشان داد که مضرات مصرف غذاهای فرآوری شده نه تنها با افزایش وزن مرتبط است، بلکه با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری عروق کرونر قلب، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و مرگ و میر ناشی از همه علل مرتبط است.
به عبارت دیگر، بدون توجه به اهداف حفظ وزن و بلکه برای به دست آوردن سلامتی خوب باید تا حد امکان از غذاهای فرآوری شده خودداری کرد.
۳. میوهها و سبزیجات
این محقق توصیه میکند که جایگزینهای غذاهای فرآوریشده، میوه و سبزیجات است، از جمله اینکه خوردن مقدار زیادی محصولات تازه و کامل راهی برای کاهش وزن بعد از ۵۰ سالگی است، زیرا آنها از مواد مغذی غنی هستند و میتوانند احساس سیری را افزایش دهد.
CDC نیز توصیه میکند کسانی که سعی در کاهش وزن دارند، میوهها و سبزیجات بیشتری را در برنامه روزانه خود قرار دهند وبه جای آبمیوه از خوارکیهای کامل استفاده کنند.
۴. میان وعدههای سالم
تلاش برای داشتن اندامی متناسب پس از ۵۰ سالگی تنها به کاهش وزن اضافه منجر نمیشود، بلکه بهبود سلامت عمومی را نیز در پی دارد که به طور طبیعی در طول سالها تحت تأثیر قرار میگیرد. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که از سن ۲۰ سالگی، خطر ابتلا به کلسترول بالا افزایش مییابد و اگر فردی کلسترول بالا داشته باشد، خطر بیماری قلبی نیز به میزان قابل توجهی افزایش مییابد.
به همین دلیل بلانکا گارسیا، متخصص تغذیه، مصرف میان وعدههای پروتئینی سالم و گیاهی را توصیه میکند که انتخاب تنقلات گیاهی مانند آجیل، دانهها، نخود یا لوبیا میتواند مصرف روزانه پروتئین حیوانی شما را کاهش دهد، که به نوبه خود میتواند کلسترول بدن شما را کاهش دهد.
منبع: همشهری
انتهای پیام/