طرز تهیه اشکنه ارده یزدی + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه اشکنه ارده یزدی را آموزش داده است.

ارده همان روغن کنجد کوبیده شده است که خاصیت فراوان آن سبب می‌شود تا از این ماده غذایی در هر وعده به ویژه صبحانه استفاده کرد. اشکنه از غداهای محلی ایرانی است که می‌توان با اضافه کردن ارده به آن غذاهای محلی استان یزد را تهیه کرد.

ارده، آب جوش و شیره انگور مواد لازم برای تهیه اشکنه ارده است.


بیشتر بخوانید:

آموزش پخت ماهی لبنانی + فیلم


 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.