آقای عباس تابش معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان گفت: به لطف خدا در جهت رشد اعتلای صنعت استان قدمهای خوبی برداشته شده است، شاید صنعت آدربایجان زمانی پرچمدار صنعت کشور بود، اما امروز تولید کار سختی است و تولید کننده مظلوم است، اگر تولید کننده تولید را انتخاب کرده صرفا عرق ملی و وطن پرستی دارد چرا که در بخشهای دیگر امکان داشت بیشتر از این در آمد داشته باشد.
۸۴ هزار قلم از انواع کالا برای اجرای طرح خرید شفا شناسایی شده و سه مرحله از طرح درج قیمت تولید کننده عملیاتی شده و به زودی مرحله چهارم طرح نیز عملیاتی خواهد شد.
درج قیمت تولید کننده بر روی کالا به واقعی شدن قیمت تولیدکنندگان و در جهت کاهش مالیات آنها و در حقیقت به حذف فرآیند درج قیمت غیر واقعی روی کالا شده و باعث حذف حاشیه سود غیر متعارف و تخفیفات اغوا کننده میشود.
واحدهایی که تاکنون اقدام عملیاتی برای اجرای طرح انجام نداده اند، امروز را به عنوان فصل الخطاب قرار میدهیم و حتما مشمول برخورد قانونی خواهند شد.
آیا واقعآ حق مردم این است، ما در یک جا تولید و در هزار جا خریدار هستیم، تولید گران نیست توزیع گران است، چهل سال است که این موضوع به غلط ثابت شده است.
این طرح، طرحی شفاف است و برای این است که حقوق همه را به رسمیت شناخته و دستهای دراز را قطع میکند، تنها مشکل این است که این طرح به خوبی تبیین نشده تا همه مزیتهای ان را بفهمند، برای همین منظور تا اجرای قطعی آن باید کارهای ارشادی صورت گیرد.
آقای صابر پرنیان مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: به لطف خدا و با تلاش تولید کنندگان، صنعت آذربایجان یک سرو گردن از صنعت کشور جلوتر است، اصناف استان به تدین، عدالت محوری و خدا شناسی مشهور هستند، اینها همیشه در جواقع لازم صحنههایی که را آفریده و در کنار مردم بودند.
امیداوریم در طرح جدید (ثبت قیمت تولید بر روی کالاها) شاهد شکوفایی در بخش صنعت استان باشیم.
در این جلسه تعدادی از روسای انجمنهای اصناف استان نیز مشکلات و مسائل این طرح را بیان کردند.