محمدعلی محمدی گفت:سند راهبردی مصرف بهینه آب با کار کارشناسی در جهادکشاورزی و منابع آب تنظیم شده و برنامهای مشخص تا سال ۱۴۰۵ پیش رو داریم که کاهش کشت محصولات پر آب مانند سیب زمینی از جمله موارد مشخص شده در این سند است.
اکنون در شهرستان همدان ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی به کشت سیب زمینی اختصاص دارد و قرار است تا سال ۱۴۰۵ این میزان به ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار کاهش یابد
او گفت: از جهاد کشاورزی درخواست داریم تا به موضوع خاک ورزی ورود جدی داشته باشد و در توسعه کشتهای گلخانهای، سهمیه ۱۱/۵ هکتاری امسال شهرستان همدان محقق شده است، اما هدف اصلی توسعه واحد سطح نیست و باید به افزایش بهره وری و توسعه سامانههای نوین آبیاری هم بیشتر همت کنیم.
فرماندار همدان گفت: پیگیریهای خوبی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان انجام شده است و مجتمع کشت و صنعت یاس در روستای عبدالرحیم در دست انجام است، هر چند از پیشرفت کار راضی نیستیم و انتظار داریم جهاد کشاورزی کار را برای سرمایه گذار تسهیل کند.
محمدی با انتقاد از استعلامهای زمان بر برای سرمایه گذاران گفت: متأسفانه در برخی اجرای طرح ها، دیوان سالاری و فرایند زمان بر استعلامها و صدور مجوزها، گلوی سرمایه گذاران را میگیرد و برخوردهای سخت گیرانه بسیاری از سرمایه گذاران را از استان فراری میدهد.
او گفت: عملیات اجرایی طرح مجتمع زنجیره مرغ سبز فدک با سرمایه گذاری ۱۶۰۰ میلیارد تومان از طریق بخش خصوصی همزمان با دهه فجر آغاز شد که راه اندازی آن موجب تحول در تولید و تامین مرغ، تخم مرغ و دیگر فرآوردههای مرتبط استان خواهد شد.