سید حمید حسینی گفت: بیش از سه هزار اصله نهال در کوه بوستان، درک سرابیز و شلال دان غرس خواهد شد.
او می گوید: از این میزان هزار اصله نهال در پنج هکتار از عرصه ملی کوه بوستان غرس خواهد شد.
حسینی گفت: این نهال ها از گونه اکالیپتوس، بذربادام و بلوط، کنار، کهور است که با آب و هوای منطقه سازگاری دارند.
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باشت، جنگلها در حفظ خاک، تولید آب و تعدیل آب و هوا، تولید اکسیژن و جذب گرد و غبار نیز نقش مهمی دارند.
حسینی می گوید: جنگلهای این شهرستان در معرض تهدیدات طبیعی از جمله تغییر کاربری اراضی، قطع درختان، چرای دام، تهاجم آفات و بیماریها، آتشسوزیهای عمدی و غیرعمدی قرار دارد.
او گفت: برای اجرای طرح های توسعه جنگل کاری و مرتعداری باید از ظرفیت مرتعداران و جوامع محلی و بهرهبرداران استفاده کرد.
حسینی می گوید: بیش از ۱۰۰ هکتار از جنگل های این شهرستان بر اثر آتش سوزی و آفت دچار خسارت شده که باید عملیات جنگلکاری در آن انجام شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باشت گفت: نهال کاری با همکاری و مشارکت حداکثری تشکل های مردمی و دستگاه های دولتی از جمله دادگستری، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج، هلال احمر، منابع طبیعی، کوهنوردان، طرفداران و همیاران محیط زیست در مناطق این شهرستان انجام خواهد شد.
حسینی می گوید: به منظور تقویت منابع جنگلی همچنین عملیات واکاری با استفاده از نهال با بذر در ۸۰۰هکتار از مناطق جنگلی این شهرستان انجام میگیرد.
او گفت: این میزان عرصه طبیعی باشت پارسال با هدف توسعه پوشش گیاهی بذر یا نهال جنگل کاری شده بود اما به دلیل کاهش بارش باران و رطوبت خاک بخشی از بذرها سبز نشد.
حسینی می گوید: بیش از ۳۱۵ هکتار از جنگل ها و مراتع مناطق مختلف این شهرستان در مناطق شاه بهرام و لار، گردن قلات، گوهرگان و کوه های بوستان امسال طعمه حریق شد.