طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی به منظور تامین امنیت غذایی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

آقای اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: این طرح با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های عرضه گوشت و مرغ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان آغاز شد.

 طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی استان با حضور ۲۶ گروه از فعالان این بخش در استان اجرا می‌شود.


بیشتر بخوانید


در این طرح ۱۱ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار با حضور ۶۳۰ نفر کار نظارت و بازرسی از کشتارگاه‌های دام و طور و ۹۶۰ واحد عرصه فراورده دامی را برعهده دارند.

اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و گروه‌های بازرسی و بهداشتی دامپزشکی در شهرستان‌ها با هماهنگی و همکاری با سایر دستگاه‌های متولی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی به منظور تامین بهداشت و امنیت غذایی مردم استان به صورت تمام وقت فعال هستند.

با تشدید نظارت‌های بهداشتی در سطح چهارمحال و بختیاری توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان، امنیت غذایی و بهداشت فراورده‌های خام دامی برای مردم تضمین می‌شود.

مردم می‌توانند تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فراورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار