عبدالحمیدعباس شیاری گفت: با تلاش نیروی انتظامی و دستور مقام قضایی و در جهت کمک به پایداری شبکه، تعداد ۱۷دستگاه ماینر غیرمجاز در مناطق پادادشهر و گلدشت اهواز و در قالب ۲ مزرعه کشف و ضبط شد.
او میگوید: اختلاف هزینه برق مصرفی برای تولید رمزارز با قیمت جهانی و سود قابل توجه از این روش، باعث بکارگیری گسترده ماینرهای غیرمجاز شده که با تلاش نیروی انتظامی و دستگاه قضائی و همیاری مردم درحال شناسایی و جمع اوری این دستگاهها هستیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: مجموعه برق اهواز همواره با تمام توان خود در جهت برخورداری شهروندان از شبکهای پایدار تلاش میکند و با اجرای طرحهای تاب آوری شبکه و مقابله با انشعابهای غیرمجاز و ساماندهی، در راستای اصلاح و توسعه بخشهای فرسوده شبکه گام بر میدارد.
این مقام مسئول گفت: از شهروندان انتظار داریم با رعایت الگوی مصرف و کمک به شناسائی دارندگان برق غیرمجاز و دستگاههای استخراج رمز ارز غیرقانونی ما را در برخورداری از شبکه پایدار و با ولتاژ کیفی یاری کنند.
به گفته عباس شیاری همشهریان میتوانند با همکاری در شناسایی و کشف دستگاههای ماینر غیرمجاز به حفظ پایداری شبکه برق و ارائه خدمات مطلوب کمک کرده و تا مبلغ ۲۰۰میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کنند.
شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق «اپلیکیشن برق من»، «سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat» و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ جهت ثبت گزارش برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد، اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.