ساکو مجنونیانس امروز ۱۷ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل پالایشگاه قیر برگزار شد، گفت: از سال ۹۷ اقدام به اخذ مجوز تاسیس پالایشگاه قیر با براورد اعتبار اولیه ۶۷میلیارد تومان صورت گرفت که باتوجه به تورم و تحریمها کل اعتبار صرف شده برای اتمام طرح ۲۰۰میلیارد تومان شد.
به گفته مجنونیانس بیشترین هزینه صرف شده برای این طرح در حوزه برق و تاسیس آزمایشگاه احراز کیفیت قیر است، از اشتغالزایی برای بیش از ۲۵۰ نفر در این واحد خبرداد.
مدیر این پروژه با تاکید به اینکه نیاز استان برای قیر سالانه ۴۰هزار تن است، گفت: با افتتاح این پروژه سالانه ۳۰۰هزار تن قیرتولید میشود که با افتتاح آزمایشگاه کنترل کیفیت میتوان مازاد تولید را صادر کرد.
او گفت: یکی از مشکلات اساسی استان نبود آزمایشگاه نمونه گیری احراز کیفیت قیر در پایانههای استان است که با افتتاح این آزمایشگاه میتوان تولیدات شمال غرب کشور را پوشش داد و گام مهمی در صادرات این محصول برداشت.
مجنونیانس می گوید: هدف از احداث این پالایشگاه جلوگیری از واردات قیر به استان، تامین قیر با کیفیت با توجه به نیاز استان و صادرات آن به خارج از کشور در جهت توسعه اقتصادی و ارز آوری است.
مدیر این پروژه گفت: با تکمیل و افتتاح فازهای دوم و سوم این مجموعه خواهیم توانست محصولات جانبی قیر، عایقهای رطوبتی و ایزوگام تولید کنیم.