محمدعلی زلفیگل گفت: انسانهای موفق در هر منطقهای که هستند به آن محل ارزش میدهند و اگر به سید جمال به عنوان سرمایه نمادین نگاه میکنیم این نگاه را به جوانان القا میکنیم.
وزیر علوم گفت: ما از برگزاری کنگرهها به دنبال این هستیم که قدر سرمایههای نمادین خود را بدانیم.
او گفت: منابع مادی تنها سرمایههای ما نیستند بلکه سرمایههای انسانی، نخبگان و افرادی که مسیر جامعه را تغییر میدهند بسیار مهم هستند.
به اعتقاد زلفیگل باید نوع نگاه خود را در کشور تغییر دهیم و فرهنگ باید به گونهای باشد که همانطور که یک دانشمند را قدر میدانیم باید قدر سرمایهگذاران را نیز بدانیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید برای ایجاد فرهنگ سالم و صالح گام برداشت و برای سرمایهگذاری جاودان باید فرهنگ سالم ایجاد کرد چراکه فرهنگ، فکر، احساس و عمل را به وجود میآورد.
او می گوید: بهترین نوع سرمایهگذاری در عرصه علم، نوآوری و فناوری است اما فرهنگ از علم فراتر است و فرهنگ سالم کمک میکند که علم بر جامعه حاکم و منجر به رشد و پیشرفت شود.
زلفیگل گفت: در این راستا باید از جوانان موفق تجلیل کرد چراکه اگر برنامهریزی کنیم که سرمایههای نمادین خود را در بخشهای مختلف افزایش دهیم، نشان میدهد که درست عمل کردهایم.
او گفت: تمام اهداف زمانی به نتیجه میرسد که وحدت حکمفرما باشد و برای پیشرفت باید همه همسو باشند و از افرادی که امکان رشد دارند حمایت شوند.