مهدی ایزدی با تشریح اقدامات صورت گرفته در اجرای بند (د) تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور در خصوص تبدیل وضعیت مشمولان ایثارگر شاغل در دستگاههای اجرایی گفت: در یک سال گذشته، ۳۴ هزار ایثارگر مشمول شاغل در دستگاههای اجرایی یا تبدیل وضعیت شدند و یا فرآیند آن در حال انجام است و در آینده نزدیک قطعی میشود.
به گفته معاون حقوقی و امور مجلس در بنیاد شهید و امور ایثارگران اصلاحات مربوط به این قانون در بودجه سال ۱۴۰۱ در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و با پیگیریهایی که از طریق کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس انجام شده، دستگاههایی که از اجرای این قانون استنکاف کنند را مورد بازخواست قرار میدهیم.
اونی که جرأت کرد جلوی تظاهرات فتنه گرا وایسته
ما نیروی روزمزد ها و شرکتی ها و... داریم با کمترین هزینه بیسترین بازدهی را برای سازمان داریم
ایثارگر واقعی ماییم
چرا فکری به حال ما نمی کنید؟
اگر هدف کمک به جامعه ایثارگر بود بین تمام فرزندان ایثارگران و رزمندگان آزمون میگرفتند بعدا ۳۴ هزارتا را بینشان استخدام میکردند نه اینکه ۳۴ هزار فرزند همکار و پارتی دار را که پدرانشان علاوه بر همکار بودن، شش ماه سابقه حضور در جبهه را داشتند رسمی کنند.
شایسته سالاری چه شد؟ علت درس خواندن و دانشگاه رفتن و متخصص شدن جوانان این مرزوبوم چه بود وقتی قرار نبود استخدامی باشد؟ وقتی اصلا به تخصص توجه نمیشود؟ این همه دکترای بیکار و دانشجویان دکتری که امیدی دیگر نمانده؟ به چه روشی و در کجا از تخصص آنها استفاده خواهد شد؟
وقتی راه حل این مملکت و مصوبه مجلس تبدیل وضعیت شرکتی هایی است که به واسطه داشتن پارتی و نه تخصص و استعداد شرکتی شدند؟
حالا تحصیل کرده های این مملکت به درک!! فکر کردید وقتی سی سال کرسی های تخصصی را بدست نیروهایی بی تخصص دادید چه خواهد شد؟ چه استعدادهای که هدر رفت و چه نامستعدهایی که بر مسند قدرت نشستند و شد آنچه نباید میشد.
چقدر غم انگیز که با دیپلم و رشته بی ربط به راحتی مشغول شدند و بعد مدرکی مرتبط برای خودشان دست و پا کردند و بعد هم شدند مهندس فلان شرکت و اداره
سری به اب منطقه ای مازندران بزنید تا فامیل بازی ها و باندبازیهای گسترده را ببینید