بهمن خدادادیان گفت: در خصوص خرید شیرینی نکته حائز اهمیت خرید این اقلام از مراکز معتبر است.
با توجه به اینکه احتمال استفاده از مواد ناموغوب و بعضا فاسد و نیز استفاده از انواع روغنهای نامرغوب در تولید شیرینی وجود دارد، توصیه میشود افراد حتما شیرینی را از مراکز معتبر تهیه کنند.
آقای خدادادیان با هشدار نسبت به خرید شیرینی از دستفروشان، گفت: این شیرینیها عمدتا ارزان عرضه میشوند، چرا که از روغنهای چندبار استفاده شده و به جای شکر هم عمدتا از خاک قند در پخت آنها استفاده میشود.
به توصیه آقای خدادادیان، افراد در دو سه روز پایانی سال اقدام به خرید شیرینی کنند.
با توجه به فساد پذیری بالای شیرینی بهتر است این مواد نزدیک به عید خریداری شده و در مدت کوتاهی هم مصرف شوند.
افراد از خرید شیرینیهای خامهای و میوهای و مربایی خودداری کرده، چرا که فسادپذیری بالایی داشته و نمیتوان آنها را طولانی مدت نگهداری کرد.
شیرینیهای خشک و نخودی برای عید گزینه مناسبت تری است و مدت ماندگاری بالایی دارند.
شیرینیهای خشک در کنار مدت ماندگاری بالا، ابعاد کوچک تری هم داشته و مصرف آنها به نسبت شیرینیهای خامهای کمتر موجب اضافه وزن میشود.
شیرینیها حتما در جای خشک و خنک نگهداری شده که دچار فساد و کپک زدگی نشوند.