ایمانی گفت : سعی کردیم از تجارب و ظرفیت معاونین توسعه قبلی دانشگاه نهایت استفاده را ببریم و از آنان مشاوره بگیریم.
به گفته معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رتبه بندی مدیریت فنی دانشگاه از رتبه ۵ به رتبه ۳ ارتقا پیدا کردیم که این خود افتخاری برای دانشگاه میباشد و حدود ۶۰۰ پروژه حوزه سلامت در این مدت آماده و تحویل داده شد که بخشی از آن ناشی از بحران زلزله بود که به فرصت تبدیل شد.
تعدادی پروژه نیمه تمام عمرانی در حال مناقصه است که امیدواریم از محل اعتبارات محرومیت زدایی این پروژهها به اتمام برسد.
در حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت زحمات زیادی کشیده شد و خیرین سلامت در ساخت پروژهها و خرید تجهیزات پزشکی بیش ۱۸۰ میلیارد تومان مشارکت داشته اند؛ از این حیث در بین دانشگاههای کل کشور موفق به کسب عنوان دانشگاه برتر شده ایم.
در حوزه مالی که جایگاه حساسی است، سامانه سادا را راه اندازی و بیش از ۱۰۰۰ ملک را شناسایی کرده ایم و از نظر مالی در سه سال گذشته رتبه مقبول را کسب نموده ایم.
با تاکید ریاست وقت دانشگاه جناب آقای دکتر مرادی هدفمند کردن پرداختهای پرسنلی را در دستور کار خود قرار دادیم و از ظرفیت اوراق خزانه نهایت استفاده را برده و کلیه بدهیهای دانشگاه به شهرداری را پرداخت کرده ایم که کار بسیار ارزشمندی بود.
در بخش برنامه ریزی و بودجه کارهای اساسی صورت گرفت که تشکیل کمیته تخصیص و ستاد راهبردی امور درآمد و ایجاد سه ردیف مستقل در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از جمله آنان بود.
در حوزه مدیریت پشتیبانی هم اقداماتی مهمی از جمله به روز کردن ناوگان خودرویی و تعمیر و بازسازی مهمانسرای دانشگاه انجام گرفت.
در بخش مدیریت نیروی انسانی نیز فعالیتهای بسیار خوبی صورت گرفته؛ بیش از ۳۲۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدند که بیشترین تعداد در کل کشور بود و رتبه اول کشوری را بدست آوردیم، همچنین تیم برنامه نویسی را راه اندازی کردیم.
در سالهای ۹۸ و ۹۹ در دو سال پیاپی عنوان رتبه سرآمد را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب نمودیم .