علی علی پور گفت: عملیات مرمت قنات تنگ نارک از اوایل اسفندماه آغاز شده است و پیش بینی میشود تا پایان فروردین ماه سال آینده به پایان برسد.
او گفت: بیش از ۴۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی و روستای تنگ نارک این قنات بوده که تعداد ۹ بهره بردار از آب آشامیدنی قنات فوق بهره مند میشوند.
علی پور گفت: به دلیل خشکسالیهای چند سال اخیر و سیلاب دی ماه امسال قسمتهایی از این قنات تخریب و باعث کاهش دبی آن به ۸ لیتربر ثانیه شده است که انتظار میرود پس از اتمام کار، دبی قنات به ۲۰ لیتر بر ثانیه افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: ریزش برداری گالری، لایروبی، نو کنی، بغل بری، باز کردن دهانه میله چاههای مسدود، تهیه کولهای بتنی و نصب تابلو در مظهر قنات از جمله عملیات اجرایی احیاء و مرمت این قنات بر اساس برآورد اولیه است.
او گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه قناتها در آبیاری اراضی کشاورزی و کاهش هزینههای تولید، لایروبی و احیای قناتها در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی قرار دارد که اجرای این گونه طرحها به تنهایی با اعتبارات دولتی امکانپذیر نیست و لازم است کشاورزان و روستاییان نیز در اجرای آن مشارکت داشته باشند.