مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: افراد باید هنگام افطار به جای مصرف غذا‌های چرب و سرخ کردنی از مواد غذایی آب پز استفاده کنند.

ترابی گفت: مردم روزه دار در هنگام افطار به جای مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی از مواد غذایی آب پز و بخار پز استفاده کنند. نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحر و افزایش دفع ادرار باعث شده است تا نمک های معدنی مورد نیاز بدن در طول روز از بین بروند.

مصرف مواد حاوی پروتئین بالا مانند انواع کباب ها و مرغ در وعده سحر مناسب نیست و سبب تشنگی در ساعت های اولیه طول روز خواهد شد

به گفته وی افراد روزه دار در هنگام افطار نباید آب به مقدار زیاد مصرف کنند؛ زیرا این کار باعث می شود تا اختلال در روند هضم غذا ایجاد شود. مردم روزه دار در وعده سحر نباید آب به مقدار زیاد به خاطر پیشگیری از تشنگی در طول روز بنوشند؛ زیرا این کار عادت غذایی نادرستی محسوب می شود.

او گفت: مردم روزه دار در بین وعده افطار تا سحر از خوردن تنقلات بپرهیزند؛ زیرا این مواد دیر هضم هستند و در هنگام سحر میل به غذا خوردن در افراد کاهش پیدا می کند.


بیشتر بخوانید

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۳ فروردين ۱۴۰۱
کلا غذای آب پز بر عکس غذاهای سرخ شده و کباب شده سالمترین غذاست