خالد خضری گفت: باید میزان برداشت و نحوه چینش گیاهان خوراکی که در فصل بهار از مقبولیت زیادی برخوردار هستند، در بین آحاد جامعه فرهنگ سازی و نهادینه شود.
وی گفت: چراکه این گیاهان و رویشگاههای آنها متعلق به یک نسل یا گروه خاصی نیست بلکه به همه نسلها و سایر جانداران طبیعت تعلق دارند و حفظ و حراست از این نعمتهای خدادادی بر عهده همه اقشار جامعه به ویژه بهره برداران است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد به بهره برداران توصیه کرد هنگام چیدن گیاهان محلی خوراکی همچون پیچک و تره، پیاز این گیاهان در زمین باقی بماند تا در سالهای آینده فرصت رویش مجدد پیدا کنند بنابراین برداشت آنها با پیاز موجب کاهش و انقراض تدریجی این گیاهان میشود.
همه ساله همزمان با فرارسیدن فصل بهار بیشتر خرید و فروش گیاهان خوراکی و دارویی در بازارهای محلی مهاباد رایج میشود و استفاده از این انفال از اقبال و گرایش زیادی برخوردار است.