سعید طالبی پور گفت: این سه طرح بزرگ گردشگری با حمایت دولت و سرمایهگذاری بخش خصوصی در روستای هدف گردشگری دهنو شهرستان بویراحمد ایجادشده است.
او می گوید: ۲ طرح از این پروژهها جهت استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ به بانک عامل معرفیشده و یکی دیگر از این طرحها به کمیته فنی اشتغال روستایی معرفیشده است.
به گفته سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، میانگین پیشرفت فیزیکی این طرحها ۵۰ درصد بوده است.
طالبی پور گفت: با تکمیل این پروژهها شاهد رونق صنعت گردشگری همراه با اشتغالزایی برای مردم در منطقه دهنو شهرستان بویراحمد خواهیم بود.
او می گوید: دولت با تمام توان از سرمایهگذاری بخش خصوصی حمایت کرده و باید سرمایهگذاران از فرصتهای به وجود آمده در راستای تکمیل پروژههای خود به خوبی استفاده کنند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
تا پیش از همه گیری کرونا سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.