حجت الاسلام مصطفی محامی در دیدار اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان ضمن اشاره به اهمیت کار کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به تقدیر از زحمات تلاشگران در این عرصه پرداخت و گفت: ارائه گزارش عملکرد به صورت کیفی با ارائه گزارش آماری متفاوت است و گزارشهای آماری با چیزی که در صحنه انجام میشود متفاوت است که در این راستا باید گزارشهای ارائه شده را راستی آزمایی کرده و تا حد توان از نزدیک سرکشی انجام یا از توان رابطین استفاده شود.
امام جمعه زاهدان گفت: با وجود بزرگی عنوان «کانون فرهنگی و هنری مساجد» اما محورهای کار محدود است که باید گسترش پیدا کند و در بسیاری از آنها نیز بحث بودجه مطرح نیست و به عنوان مثال فعالیتهای قرآنی را میتوان با ظرفیتهای موجود عملیاتی کرد به نحوی که در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز بر بیان معارف اسلامی تحت عنوان "جهاد" تبیین تاکید شده است.
او گفت: معیار اصلی کار، خروجی و محصول آن است و باید ببینیم چند نیروی مومن، متدین و پای کار انقلاب اسلامی تربیت شده و پرورش یافتهاند و مسئولان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد باید ارزیابی عملکرد کیفی داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: قرآن ظرفیت والایی است که با وجود همه فعالیتهای صورت گرفته هنوز از حیث تلاوت، مفاهیم، تدبر، و عمل به آن به جایگاهی که باید نرسیدهایم و باید مشخص کنیم که چه مقدار از احکام قرآنی در زندگی، کار و فعالیتهای ما حاکم است.
مسئول ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد سیستان و بلوچستان نیز در ابتدای این دیدار به بیان گزارشی از فعالیتهای این مجموعه پرداخت و گفت: در سطح استان سیستان و بلوچستان یک هزار و 401 کانون فرهنگی و هنری مساجد وجود دارد که 69 درصد در مناطق روستایی و عشایری و 31 درصد در مناطق شهری مستقر است.
حجتالاسلام پودینه گفت: تعداد اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان بیش از 86 هزار نفر است و تعداد 594 کتابخانه با بیش از 623 هزار جلد کتاب با موضوعات مختلف در کانونهای مساجد وجود دارد.
او به ابراز گلایه از عدم ارائه بودجه مناسب به کانونهای فرهنگی و هنری مساجد پرداخت و خواستار مساعدت و پیگیری نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان شد.