قانونی که به موجب آن ساعت رسمی کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین یک ساعت به جلو کشیده می‌شود، حالا در مجلس جنجالی شده است.

حجت‌الاسلام سیدرضا میرتاج‌الدینی نماینده تبریز در مجلس  در نشست علنی امروز مجلس گفت: تغییر ساعت رسمی موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و زمان می شود.

طرح تغییر ساعت رسمی کشور به دلیل درخواست برخی نمایندگان خواستار ثابت ماندن ساعت کشور در نشست علنی امروز مجلس بررسی می‌شود.

یکی از این نمایندگان، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد است که در این باره گفت: تغییر ساعت رسمی کشور، یک قانون وارداتی از اروپاست و حالا کشورهای اروپایی هم آن را بی فایده دانسته اند.

به گفته ابوترابی، تغییر ساعت، عادت بدن انسان را تغییر می دهد و مضررات متعددی دارد و می تواند افزایش تصادفات و بی نظمی های اجتماعی را به دنبال داشته باشد.

پیش از این نیز 22 اسفند امسال، مرکز پژوهش‌های مجلس، طی گزارشی با لغو قانون تغییر ساعت رسمی کشور مخالفت کرد.

در این گزارش آمده که صرفه‌جویی در مصرف انرژی اصلی‌ترین انگیزه برای اجرای طرح تغییر ساعت در کشور‌ها بوده است. اما در سال‌های اخیر، آثار سوء تغییر ساعت بر سلامتی افراد جامعه در برخی از کشور‌های اروپایی موجب شده تداوم اجرای این طرح با تردید مواجه شود.

مرداد ۱۳۸۶ بود که با توجه به بررسی‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و موضوع صرفه‌جویی انرژی، قانون تغییر ساعت رسمی کشور تصویب شد. یازده سال بعد در برخی کشور‌های اتحادیه اروپا موضوع آثار منفی آن بر ساعات فیزیولوژیک در اروپا و آمریکا رسانه‌ای شد و همین موضوع باعث به وجود آمدن بحث‌هایی پیرامون تغییر یا عدم تغییر ساعت رسمی کشور شد.

در حال حاضر، یک چهارم از کشور‌های دنیا که در نیمکره شمالی زمین واقع هستند به تغییر ساعت مبادرت می‌ورزند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
معلوم میشه تنها چیزی که این وسط کوچکترین اهمیتی نداره نظر مردمه
اصلا شاید مردم دلشون بخواد وقتشون تلف بشه به کسی چه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ابوذر
۲۰:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
خیلی بی مزه بود از این بی مزه تر دیگه نمیشد
آخرین اخبار