طرز تهیه دسر ایرانی به نام مسقطی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه مسقطی را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت مسقطی دعوت کرد.

برای تهیه این دسر ایرانی خوش طعم احتیاج داریم به:

نشاسته گل 125 گرم، خلال بادام 30 گرم، خلال پسته 30 گرم، کره 100 گرم، شکر 250 گرم، زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری، گلاب 3 قاشق غذاخوری، آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله مسقطی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.