به گفته آقای صادقی فر ، طرح سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ در استان با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن اقامتی، زیارتی، اسکان مهمانان نوروزی، و رستورانهای بین راهی و مراکز طبخ در راستای مدیریت بیماری کرونا در ایام نوروز آغاز شده است.
او می گوید: این طرح با مشارکت بیش از ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح استان درحال اجرا بوده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با گذشت هفت روز از اجرای طرح در سطح استان، دستاوردهای بسیار خوبی حاصل شده که از مجموع بازرسیهای انجام شده ۲۳ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تعداد پنج مرکز نیز پلمپ شده است.
صادقی فر مجموع گشتهای مشترک با سایر ادارات را ۱۶۲ گشت عنوان کرد و گفت: تعداد کل موارد کلرسنجی آب شرب ۳۸۲ مورد و تعداد کل استفاده از دستگاههای پرتابل بازرسی ۳۴۹ مورد بوده است.
به گفته صادقی فر از مجموع بازرسیهای انجام شده یک هزار و ۱۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز معدوم شده است.