ولی پور در بازدید از پایگاههای امداد و نجات زنجان گفت: در سه ماهه نخست امسال تجهیزات تخصصی برای پایگاههای امدادو نجات خریداری و توزیع میشود.
ولی پور گفت: از آغاز طرح نوروزی تاکنون ۲ هزار و ۵۱ عملیات امداد و نجات در کشور انجام شده که هزار و ۱۰ عملیات مربوط به حوادث جادهای و ترافیکی است.
او می گوید: ۱۹ هزار و ۷۰۰ نفر از مصدومان حوادث مختلف از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر بهرهمند شده و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر اسکان یافته اند.
ولی پور گفت: پنج هزار نفر از هموطنان خدمات سرپایی امداد و نجات بهرهمند شده اند و ۹۶۱ نفر نیز توسط نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر جهت مداوا به مراکز درمانی منتقل شده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: حدود هزار و ۴۰۰ پایگاه پست موقت و سیار، با حضور ۱۳ هزار امدادگر و نجاتگر آموزش دیده در قالب ۴ هزار و ۴۱۴ تیم عملیاتی با به کارگیری حدود ۳ هزار خودروی امدادی و ۱۹ فروند بالگرد امدادی آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی هستند.
او با بیان اینکه از ۲۰ هزار امدادگر و نجاتگر فعال در جمعیت هلال احمر کشور حدود پنج هزار نفر خانم هستند گفت: تیمی متشکل از این بانوان در طول اجرای طرح امداد و نجات نوروزی در مبادی ورودی استانها مستقر شده اند و آماده ارائه خدمات در حوادث احتمالی هستند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: پنج نقطه از استان زنجان که نیازمند راه اندازی پایگاه امداد و نجات جادهای است بررسی شد و تیم کارشناسی طی ۲ هفته آینده به این استان اعزام و به محض دارا بودن شرایط اولیه، تاسیس این پایگاهها در دستور سازمان قرار میگیرد.
به گفته ولی پور یکی از دغدغههای جمعیت هلال احمر و برنامههای مهم و اولویت دار در سال جاری مسئله رفاه امدادگران، نجاتگران و همکارانی است که در پایگاههای امداد و نجات جادهای مشغول به ارائه خدمات هستند.
اومی گوید: در همین راستا برای افزایش هزینههای ایاب و ذهاب برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان فروردین ماه امسال اعمال خواهد شد.
ولی پور گفت: در خصوص بکارگیری نیروهای امدادی به صورت ثابت در پایگاههای امداد و نجات جادهای رایزنیهایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه انجام داده ایم که در سالجاری تعدادی از آنها و امید داریم در سالهای آینده نیز همه آنها را در این پایگاهها جذب کنیم.