کتاب (راهنمای عملی تکثیر و پرورش ماهی سوف سفید) توسط بهرام فلاحتکار، عضو هیات علمی گروه شیلات و کامیار جاوید رحمدل، دانش آموخته ارشد شیلات دانشکده منابع طبیعی تالیف و منتشر شد.

ماهی سوف سفید یا معمولی یکی از گونه‌های خانواده سوف‌ماهیان بوده که دارای طعم و کیفیت بسیار مطلوبی است و در بسیاری از کشور‌های اروپایی و برخی مناطق غرب آسیا پراکنش دارد.

هم‌اکنون توجه زیادی به تکثیر و پرورش این گونه در برخی کشور‌ها شده و پیشرفت‌های اخیر موجب رشد و توسعه صنعت آبزی‌پروری این ماهی در سیستم‌های مختلف از جمله پرورش در قفس و سیستم‌های مداربسته شده است.

در این کتاب که مشتمل بر ۶ فصل می‌باشد به بیان نکات جامع و جدیدی در خصوص چگونگی تکثیر و پرورش ماهی سوف سفید پرداخته شده است.

در این فصول مطالبی شامل رده‌بندی، آناتومی و زیست‌شناسی ماهی سوف سفید، تکثیر و تولیدمثل ماهی سوف سفید، انکوباسیون، تولید لارو و بچه‌ماهی سوف سفید، پرورش تجاری ماهی سوف سفید، مدیریت بهداشتی کارگاه‌های تکثیر و پرورش ماهی سوف سفید، بازاریابی و عرضه محصول ماهی سوف سفید در ۲۱۶ صفحه در اختیار محققان، دانشجویان و آبزی پروران قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.