آموزش پخت رولت گردویی مناسب برای ماه مبارک رمضان + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه رولت گردویی را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی سیمای خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت رولت گردویی دعوت کرد.

برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:

روغن 65 گرم، تخم مرغ 1 عدد، وانیل 1/8 قاشق مربا خوری، شکر 125 گرم، شیر 50 میلی لیتر، بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری، آرد 300 گرم، گردو 100 گرم، شکر قهوه‌ای 100 گرم، جوز هندی 1/2 قاشق مربا خوری، هل 1 قاشق مرباخوری، روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری، زرده تخم مرغ برای رومال 1 عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله رولت گردویی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.