![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
جعفر ایمانیان گفت: با توجه به فصل رویش قارچهای وحشی در طبیعت، مصرف این نوع قارچها احتمال مسمومیتهای شدید را میتواند به همراه داشته باشد.
او می گوید: افزایش نزولات آسمانی باعث رشد انواع قارچها در طبیعت شده و نباید ناآگاهانه خانوادهها از قارچهای وحشی استفاده کنند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی مهاباد از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان به طور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد.
ایمانیان گفت: مصرف کنندگان، قارچ خوراکی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی شده برچسب دار و دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهادکشاورزی که در مراکز و فروشگاههای معتبر کشور عرضه میشوند، تهیه کنند.