کارشناس تغذیه شهرستان مهاباد گفت: با توجه به شروع فصل بهار، بارندگی‎های اخیر و رشد انواع قارچ‎ها در طبیعت از مصرف خود سرانه قارچ محلی و طبیعی خودداری کنید.

آناهید کارشناس تغذیه شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: با توجه به فصل رویش قارچ‌های وحشی در طبیعت، مصرف  قارچ‌ها محلی و طبیعی احتمال مسمومیت‌های شدید را می‌تواند به همراه داشته باشد، لذا ضروری است شهروندان نکات ذیل را رعایت کنند.

وی افزود: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آن‌ها را از بین نمی‌برد.

وی ادامه داد: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنیم.

کارشناس تغذیه گفت: به قارچ‌های وحشی نا آشنا دست نزنید، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد، در صورت مسمومیت فرد مسموم شده را هر چه سریعتر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.

انتهای پیام / س خ

رعایت موارد بهداشتی برای مصرف قارچ بهاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.