حجت الاسلام بهنام دلریش دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی گفت: موضوع کاهش ساعت کاری واحدهای صنفی پخت نان روغنی و نان سنگک در ماه مبارک رمضان و فعالیت این واحدها در شیفت عصر، نه تنها موضوع جدیدی نیست بلکه این امر در سایر شهرها و استانها نیز از سوی اتاق اصناف آن استان و شهر و سایر دستگاههای متولی رسیدگی به وضعیت فعالیت صنوف ابلاغ شده و لازم به اجرا است.
دلریش گفت: فعالیت واحدهای نانوایی در رسته پخت نان لواش بدون محدودیت و همانند گذشته در حال انجام است و واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک، با توجه به نظرات تخصصی مسؤولان صمت، اتاق اصناف و اعضای حاضر در جلسه مبنی بر اینکه فعالیت این واحدها مصداق روزهخواری بوده و اینکه این نوع نان پس از چند ساعت کیفیت خود را دست میدهد، بنابراین این واحدهای صنفی مجاز به پخت نان در شیفت عصر از ساعت ۱۵ عصر به بعد هستند.