وزیر کشور همچنین پیرامون واکسن های تایید شده از سوی عراق در جمع خبرنگاران گفت: این موضوع نیازمند مذاکره وزارت امور خارجه با طرف عراقی است تا واکسنهای ایرانی در فهرست واکسنهای تأیید شده این کشور قرار گیرد.
بنا به مقررات اعلام شده از سوی مسئولان عراقی، تنها زائرانی اجازه ورود به این کشور را دارند که یکی از شش واکسن تأییدشده بینالمللی کرونا را دریافت کرده باشند. در این فهرست، نامی از واکسنهای تولیدی ایران وجود ندارد.
واکسن های مورد تایید عراق، فایزر، مدرنا، آسترازنکا، جانسون اند جانسون، سینوفارم و سینواک هستند. همچنین تمامی مسافران بالای ۱۲ سال با ارائه گواهینامه معتبر واکسیناسیون کرونا که از آخرین نوبت تزریق آن ۱۴ روز گذشته باشد، یا ارائه جواب منفی آزمایش پیسیآر که حداکثر ۷۲ ساعت از تاریخ آن گذشته باشد، اجازه ورود به عراق را دارند.
پیش از این، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت شهریور پارسال گفته بود طبق توافقی که با مقامات عراقی صورت گرفته، این کشور همه واکسنها از جمله برکت را به رسمیت میشناسد.
به گفته رشیدیان « زائران ایرانی که دو نوبت واکسن آنها از سوی وزارت بهداشت تأیید شده، کارت واکسن دریافت میکنند و این کارت برای طرف عراقی معتبر است.»
با چشمان باز و آگاهانه و به دور از احساسات اطرافیان خود را بشناسیم..
فراموش نکنیم
که ، هر قومی خوب.. و بد.. دارد
اینا به امام حسین (ع) رحم و مروت نداشتن...
(((( هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی ...بهمعنای «آیا یاوری هست که مرا یاری کند؟» ))))))
دولت بعثی ربطی به شیعیان عراق ندارد ،در جنگ عراق داشتیم از شیعیان عراقی که با دولت بعثی عراق می جنگیدن مثل شهید ابو مهدی المهندس