آقای امیرپور گفت: ۲۰ تن مواد غذایی فاسد به ارزش بیش از ۲ میلیارد تومان در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از ۹۰۰ واحد صنفی و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طرح بسیج سلامت نوروزی کشف شد.
در اجرای این طرح برای ۱۲۰ واحد عرضه مواد غذایی و خوراکی به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تهیه و عرضه مواد غذایی اخطاریه بهداشتی صادر شد.
طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند آغاز شد و ۱۵ فروردین به پایان رسید.
رئیس گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به رسیدگی سریع به شکایات مردمی از طریق سامانه ۱۹۰ به متخلفان بهداشتی هشدار داد در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی و دستورالعملهای مرتبط با سلامت مردم بر اساس مقررات موجود با جدیت با خاطیان بهداشتی برخورد خواهد شد.