شاخص کل بورس در هفته کاری که گذشت از عدد یک میلیون و ۴۳۲ هزار واحد به یک میلیون و ۴۶۳ هزار واحد رسید و رشد ۲.۲۱ درصدی داشت.

شاخص هم وزن از عدد ۳۶۵ هزار و ۹۰۳ واحد به ۳۷۷ هزار و ۳۶۹ واحد رسید و با رشد ۳.۱۳ درصدی همراه شد. شاخص کل فرابورس نیز رشد ۲.۷۵ درصدی  را تجربه کرد  و به ۱۹ هزار و ۷۵۰ واحد رسید.

صنعت فعالیت‌های هنری و سرگرمی با ۸ درصد بازدهی رتبه نخست را میان صنایع کسب کردند /در هفته که گذشت بازار تنها یک روز ورود پول را تجربه کرد/ارزش معاملات به سمت رکورد چند ماهه حرکت کرد
آقای کوروش آسایش تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در ۴ روز کاری که بازار داشت ارزش معاملات چیزی حدود ۲۴ هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان بود و میانگین روزانه ارزش معاملات در هفته‌ای که گذشت ۶ هزار و ۸۱ میلیارد تومان به دست آمد که تقریبا از مهر تا کنون یک رکورد محسوب می‌شود.

به گفته او بازار در روز یکشنبه شاهد ورود ۵۳۲ میلیارد تومان پول حقیقی بود، اما سه روز بعد آن خروج پول را تجربه کرد. یعنی دوشنبه ۳۵۰ میلیارد تومان، سه شنبه ۵۰ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲۶۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی برای بازار رقم خورد.

سه نماد بیشترین میزان ورود پول حقیقی را در این هفته داشته اند 

آقای محمد خبری زاده تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در هفته کاری که به پایان رسید شپنا، خودرو و خساپا سه نماد با بیشترین میزان ورود پول حقیقی بوده‌اند. نماد‌هایی که بیشترین میزان ورود پول حقوقی را به خود اختصاص داده‌اند نیز ومعادن پالایش و شتران بوده‌اند.

به گفته او بیشترین بازدهی مثبت هفتگی برای نماد سیلام با ۲۱ درصد و بعد نماد غدام با ۲۰ درصد بازدهی مثبت بوده است. در مورد بازدهی منفی نیز نماد بالاس منفی ۱۳.۴ درصد و نماد سیمان اصفهان ۱۱ درصد منفی و خزر با ۱۰.۵ درصد منفی در رتبه‌های بعدی عملکردی قرار گرفته‌اند.

او گفت: بعد از اعلام بحث خصوصی سازی بلوک دولتی خودرو بازار در این هفته بیشتر تحت تاثیر معاملات صنعت خودرو بود. البته گزارشات ماهانه، قیمت‌های جهانی، تحولات سیاسی و ادامه دار بودن جنگ اوکراین و روسیه نیز بر روند این هفته بازار بی تاثیر نبوده است.

صنعت پیمانکاری صنعتی، بیشترین بازدهی منفی را در این هفته داشت

صنعت فعالیت‌های هنری و سرگرمی با ۸ درصد بازدهی مثبت در بین صنایع در رتبه نخست قرار گرفت و بعد از آن نیز صنعت وسایل ارتباطی با ۷ درصد و صنعت مخابرات با ۶ درصد بازدهی مثبت در جایگاه بعدی قرار گرفته‌ند. بیشترین بازدهی منفی نیز برای صنعت پیمانکاری صنعتی، استخراج ذغال سنگ و حمل و نقل بوده است.

در هفته قبل تر نیز بیشترین بازدهی در بین صنایع  مربوط به محصولات چرمی، کامپیوتری و داروی بوده است .

علاوه بر این سرانه خرید در هفته کاری که به اتمام رسید به ازای هر نماد ۲۱ میلیون  تومان و سرانه فروش به ازای هرنماد ۱۶ میلیون تومان بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱
پهن و گوجه خیار میخریدیم ده برابر سود میکردیم تا اینکه پالایش بخریم برای توزیع ثروت و بعد از دو سال هنوزم سی درصد در زیان
Iran (Islamic Republic of)
مشیری
۰۸:۱۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱
کشور روی منابع عظیم نفت و گاز و انواع معادن خدا دادی می‌باشد ارزش سهام و بازار سهام مدام سیر نزولی دارد در صورتیکه ارزش ریالی پهن و کود ، گوجه و سیب زمینی و پیاز چندین برابر سهام رشد داشتند بالا رفتن قیمت نفت جهانی و جنگ اوکراین و انفجار های پی در پی پالایشگاه آرامکو هم نتوانست ارزش سهام شرکت‌های نفتی و پالایشی ایران را بالا ببرد ، این مدل مدیریت اقتصادی کشور نشان از چه میتواند باشد
Iran (Islamic Republic of)
حق الناس سهامداران
۰۰:۱۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱
خواهشا این موارد را پیگیری کنید.
لطفا شرکتها را ملزم کنید سود همه سالهای گذشته سهامداران را امسال واریز کنند.سودهای زیادی در حساب شرکتها رسوب کرده و ارزش آنها به مرور زمان کم شده و شرکتها اصلا اهمیتی به حقوق سهامداران خود نمیدهند و فقط فکر منافع خودشان هستند.این جزو حق الناس است.و به نوعی سو استفاده از سرمایه مردم است.
امور سهام بعضی شرکتها اصلا جوابگو نیستن.بخصوص شرکتهای فرابورسی و بازارپایه اصلا کسی جواب تلفن نمیدهد.چرا تلفن امور سهام در سایت tsetmc به روزرسانی نمیشود؟
زمان واریز سود بعد از مجامع هم کوتاه تر شود بهتر است.چرا 8 ماه مردم معطل سود شوند؟چرا یک هفته ای واریز نمیکنند؟همه سیستم های بانکی آنلاین شده.اینهمه تاخیر در پرداخت سود سهامداران چه توجیه ای جز فساد و رانت دارد؟
این موارد جزو حقوق چند میلیون سهامدار است که اگر درست شود رضایت مردم از سازمان بورس را به ارمغان می آورد.
باتشکر
آخرین اخبار