هوشنگ دلاور گفت: این تعداد طرح با میزان سرمایه گذاری افزون بر ۱۷۰ میلیارد ریال از سوی مددجویان زیرپوشش کمیته امداد این شهرستان اجرایی شد.
به گفته او، این میزان سرمایه گذاری و تسهیلات اشتغال زایی در قالب بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بوجه و همچنین وامهای اعطایی صندوق حمایت امداد با سود چهار درصد به متقاضیان روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر این شهرستان پرداخت شد.
دلاور گفت: آموزش رایگان فنی مددجویان، انجام مشاورههای شغلی، ارائه آموزش برای پایدار سازی طرحها، نظارت مستمر بر اجرای آنها از دیگر سرفصلهای کاری کمیته امداد در حوزه اشتغال است.
مدیر کمیته امداد لارستان گفت: هدف از اجرای طرحهای اشتغال زایی، کمک به توانمند سازی خانوادهها و استقلال اقتصادی آنهاست که پس از اجرای طرح کارشناسان این اداره با بازدیدهای مکرر و راهنماییهای لازم فنی فرآیند پیشرفت و توسعه این طرحها را به متقاضیان ارائه میکنند.
او برگزاری دورههای مختلف فنی، بازاریابی، مشتری یابی برای مشاغل به ویژه در حوزه دامپروری و کشاورزی به مددجویان و متقاضیان را از دیگر برنامههای حوزه اشتغال کمیته امداد امام (ره) شهرستان لارستان ذکر کرد.
مدیر کمیته امداد امام (ره) لارستان گفت: در همین راستا و در سال گذشته ۲۵۶ نفر از این دورهها بهرهمند شدند.
دلاور گفت: یکی از رویکردها و سیاستهای مهم کمیته امداد به ویژه در سالهای اخیر خروج تدریجی خانوارهای زیر پوشش از چرخه حمایتی با استفاده از همین طرحهای اشتغال زایی و توانمندسازی آنها بوده است.
به گفته دلاور، هم اینک نزدیک به چهار هزار خانوار از جمعیت حدود ۲۳۰ هزار نفری شهرستان لارستان زیر پوشش این نهاد حمایتی قرار دارند.