مدیر تعاون روستایی استان کرمان گفت: توزیع ۱۸۵ تن میوه باقی مانده شب عید در ۱۵ غرفه استان کرمان همچنان ادامه دارد.

علی زینی وند پیش از ظهر امروز ۱۸ فروردین در ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: با توجه به نبود تصمیم گیری به موقع در مرکز برای تهیه میوه شب عید؛ ولی اقدامات خیلی خوبی انجام شد؛  اما ضعف‌ها را سرشماری کنید تا به عنوان تجربه در سال‌های آینده از آن‌ها استفاده کنیم.

او می گوید: تنظیم بازار به این معنی است که کالا‌های اساسی با قیمتی  مناسب در بازار باشند تا افرادی که توانایی زیاد مالی ندارند بتوانند آن کالا‌ها را تهیه کنند.

استاندار کرمان از ورود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ایام نوروز به استان کرمان خبر داد و گفت: حدود ۳۰۰ هزار نفر از اماکن تاریخی استان  کرمان بازدید داشته اند و ظرفیت هتل‌های ما ۱۰۰ درصد تکمیل  و به طور کلی ۸۰ درصد تخت‌های استان کرمان اشغال شد و این آمار به غیر از آمار زائران مرقد شهید حاج قاسم سلیمانی است.

او به وضعیت بازار استان کرمان در ایام نوروز پرداخت و گفت: کمبودی در بازار (به غیر از روز‌های ۷ یا ۸ فروردین به دلیل کمبود مرغ) نبود؛ اما منکر گرانی برخی از کالا‌ها نیستیم.

زینی وند می گوید: میوه‌های طرح توزیع شب عید در جنوب استان کرمان تمام شده است؛ اما مقداری از میوه‌ها در شمال استان کرمان باقی مانده است که باید توزیع شبکه‌ای میوه‌های باقی مانده شب عید تا پایان ماه رمضان با قیمت تنظیم بازاری ادامه داشته باشد.

او گفت: با توجه به گزارش مدیر کل غله استان مبنی بر وجود شکر در انبارها؛ بنابراین علت کمبود شکر به دلیل ارتباط نداشتن شهرستان‌ها با اداره غله بوده است و پیشنهاد می‌کنم که باتوجه به اینکه بسیج، اطلاعات بیشتری دارد که در کجا‌ها کمبود وجود دارد؛ بنابراین بسیج این اطلاعات را در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار دهد تا بتوانیم کمبود‌ها را جبران کنیم ضمن اینکه در تخصیص سهمیه هر چه تقاضا است، تامین شود.

استاندار کرمان می گوید: ساماندهی در حمل و نقل کالا‌ها در جنوب استان انجام شود و تدبیری اندیشیده شود تا کامیون‌های حمل بار با مشکل سوخت مواجه نشوند.

او گفت: یک خلاء چند ساعتی در یکی از جایگاه‌های جنوب استان کرمان طی یکی از روز‌های گذشته داشته ایم که رفع شد؛ اما طبق گفته مدیر شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان، جایگاه‌های نزدیک این جایگاه سوخت داشته اند.

زینی وند بر لزوم رفع مشکل نداشتن ارتباط بین شبکه‌های تهیه و توزیع کالا‌ها تاکید کرد و گفت: مصوبات ستاد تنظیم بازار اجرایی شود و بدانید این ستاد فرابخشی است و همه دستگاه‌ها باید  از مصوبات آن تبعیت کنند.

او گفت: جدول سهمیه بندی توزیع گوشت مرغ مبناست و نوسانات را مدیریت کنید.

استاندار کرمان  با یادآوری اقدامات صورت گرفته در دریافت مجوز تاسیس مرغداری در استان کرمان می گوید: به عقب برنمی گردیم و حتما استان کرمان باید اضافه تولید مرغ داشته باشد و می‌توانیم مازاد تولید را به کشور همسایه صادر کنیم و در دادن مجوز تاسیس مرغداری حمایت می‌کنیم.

باقی ماندن ۱۸۵ تن از ۱۴۸۰ تن میوه شب عید

رئیسی، مدیر تعاون روستائی استان کرمان  نیز در این جلسه به ارائه گزارش وضعیت تهیه و توزیع میوه شب عید پرداخت و گفت: از زمان اجرای طرح، ۲۶ اسفند پارسال تاکنون از ۵۴۹ تن سیب درختی خریداری شده، حدود ۵۲۴ تن آن توزیع شده و ۲۵ تن آن باقی مانده است و همچنین از ۹۲۹ تن پرتقال خریداری شده ۷۶۹ تن آن توزیع و ۱۶۰ تن از والنسیاه آن باقی مانده است.

او می گوید: طبق دستورالعمل ابلاغی، استان‌هایی که میوه باقی مانده دارند به دلیل آغاز ماه رمضان این طرح در آن ها ادامه دارد؛ بنابراین ۱۵ غرفه توزیع میوه شب عید در استان کرمان همچنان درحال فعالیت هستند.

در این جلسه نیز مطرح شد: میزان تولید گوشت مرغ استان در بهمن ماه به طور متوسط ۱۶۵ تن بوده است و متاسفانه برخی از کارگزارن، سهمیه مرغ شان  را به صورت ۱۰۰ درصد دریافت نمی کردند و این موضوع باعث شد توزیع از جدول سهمیه بندی تبعیت نکند.

برپایه این گزارش، در اسفندماه این جدول مقداری دچار نوسان شد؛ اما با تدابیر اندیشیده شده، اکنون توزیع طبق جدول سهمیه بندی صورت می گیرد. 

در این جلسه میزان تولید گوشت مرغ استان کرمان در هفته های آینده تشریح شد و در ادامه بیان شد؛ متاسفانه از اواسط اردیبهشت، میزان تولید کاهش پیدا می کند و این به دلیل میزان تخصیص نهاده های دامی و مشکل ملی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار