سیدمهدی عبادی گفت: طرح اطعام مهدوی هر ساله در ایام ماه مبارک، با هدف پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان اجرا میشود.
او گفت: در تمامی مراحل طبخ و توزیع غذای گرم، رعایت دستورالعملهای بهداشتی به دقت مورد توجه قرار گرفته و فعالیت این مراکز با مجوز و نظارت مراکز بهداشت انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: در این طرح، تعداد ۷۰ مرکز نیکوکاری و همچنین گروههای جهادی، خیّرین و مساجد سطح استان در طبخ و توزیع غذا میان خانوادههای نیازمند با کمیته امداد حضرت امام(ره) همکاری دارند.
او گفت: در کنار توزیع غذای گرم، بستههای معیشتی نیز توسط گروههای مرجع تهیه شده و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، با اولویت بین خانوادههای نیازمند توزیع خواهد شد.