مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و اجرای طرح اطعام مهدوی، تعداد ۱۱۰ آشپزخانه در سطح استان فعالیت خود را آغاز کردند.

سیدمهدی عبادی  گفت: طرح اطعام مهدوی هر ساله در ایام ماه مبارک، با هدف پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان اجرا می‌شود.

او گفت: در تمامی مراحل طبخ و توزیع غذای گرم، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به دقت مورد توجه قرار گرفته و فعالیت این مراکز با مجوز و نظارت مراکز بهداشت انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان ‌و بلوچستان  گفت: در این طرح، تعداد ۷۰ مرکز نیکوکاری و همچنین گروه‌های جهادی، خیّرین و مساجد سطح استان در طبخ و توزیع غذا میان خانواده‌های نیازمند با کمیته امداد حضرت امام(ره) همکاری دارند.

او  گفت: در کنار توزیع غذای گرم، بسته‌های معیشتی نیز توسط گروه‌های مرجع تهیه شده و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، با اولویت بین خانواده‌های نیازمند توزیع خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.