نرگس جوزدانی گفت: تمام روزه داران باید وعده افطار را با نوشیدن آب ولرم یا چای خیلی کمرنگ گرم شروع کنند.
مصرف یک تا دو خرما گزینه مناسبی جهت شروع وعده افطاری است.
او گفت: مصرف نان و پنیر و سبزی، یک کاسه فرنی و سوپ میتواند برای وعده افطار مناسب باشد.
افراد باید یک ساعت بین مصرف افطار ساده و سبک تا وعده شام فاصله بیندازند و به هیچ عنوان از سرخ کردنیها استفاده نکنند.
او اضافه کرد: خوراک مرغ همراه با سبزیجات مانند کدو، کرفس، گوجه فرنگی و قارچ در وعدههای شام با نان یا برنج برای روزه داران توصیه میشود.
مصرف ماست نباید برای روزه داران فراموش شود؛ پایان شب باید یک لیوان شیر هم بنوشند.
جوزدانی گفت: یک عدد میوه و دو عدد خرما پس از وعده افطار مناسب است. برای وعده سحر هم مصرف دو عدد خرما توصیه میشود تا بتواند کمبود بدن روزه داران را تامین کند.