سجاد رضایی گفت: سرمایه گذار بخش خصوصی ساخت خط تولید قهوه بعد از کلنگ زنی که در سال ۸۹ با حضور سرپرست جهاد کشاورزی وقت انجام گرفت دیگر برای پیگیری عملیات اجرایی طرح به شهرک مراجعه نداشته و همین امر موجب تعلیق طرح شد.
او سرمایه گذار اندونزیایی قرار بر آن داشت طرح فوق را در مدت یکسال اجرایی کند، که به علت اقدام نکردن اکنون، زمین دو هکتاری اختصاص یافته به طرح متعلق به شهرک بوده و در صورتی که هر سرمایه گذار جدید قصد سرمایه گذاری در شهرک صنعتی شهرستان را داشته باشد زمین فوق به وی واگذار خواهد شد و دیگر در سامانه شهرک صنعتی اسدآباد نامی از این سرمایه گذار نیست.
شهرک صنعتی اسدآباد ۹۲ هکتار مساحت دارد و ۱۸ کارخانه تولیدی و صنعتی در این شهرک وجود دارد.
مدیر شهرک صنعتی اسدآباد گفت: اکنون ۱۴ واحد در این شهرک فعال و ۴ واحد تعطیل و در تملک بانک ها هستند که رفع مشکل این واحدها و ورود به چرخه تولید مجدد آنها در دست پیگیری است.
رضایی گفت: علاوه بر آن با تعداد ۳۵ واحد نیز دارای قرار داد هستیم که زمین لازم به سرمایه گذاران این طرحها تحویل داده شده و ساخت این طرحها توسط سرمایه گذار فعلا نیمه راکد است.
او گفت: اکنون عملیات اجرایی ساخت سه طرح صنعتی شامل تانکر سازی، طرح فرآوری خرما و طرح محصولات متنوع کره، شیره خرما و انواع مربا در شهرک صنعتی اسدآباد فعال هستند.
مدیر شهرک صنعتی اسدآباد گفت: طرح کارخانه تولیدی تانکر سازی هم اکنون دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و با وصل شدن خط تولید آن طرح فوق به بهره برداری خواهد رسید.
رضایی گفت: زمین مورد نیاز ساخت واحد صنعتی فرآوری خرما در شهرک صنعتی اسدآباد هم یک ماه پیش به سرمایه گذار طرح واگذار و عملیات اجرایی ساخت آن توسط سرمایه گذار آغاز شده است.
او گفت:ظرفیت اسمی تولید سالیانه این واحد فرآوری صنعتی را ۵۰۰ تن است.
منبع: ایسنا