علی موالی گفت: با تلاش همکاران و مجموعه اقدامات صورت گرفته در پلیس فتا استان قم شاهد کاهش وقوع جرائم مالی در سال گذشته بودیم.
رئیس پلیس فتا استان قم از کاهش ۵ درصدی وقوع جرائم مالی و اقتصادی در سال ۱۴۰۰ خبر داد، گفت: بیشترین شگرد کلاهبرداران در حوزه جرائم مالی سوء استفاده از اعتماد شاکی و کلیک بر روی لینکهای آلوده وجعلی و فیشینگ بوده است.
رئیس پلیس فتا استان قم به همشهریان عزیز در جهت پیشگیری از کلاهبرداریهای مالی گفت: تحت هیچ شرایطی بر روی لینکهای آلوده وجعلی کلیک نکنند چرا که کلاهبرداران با ارسال لینکهای جعلی از طریق پیامک یا از طریق شبکههای اجتماعی کاربران مجازی را فریب داده و در دامهای خود گرفتار میکنند.
او گفت: لینکهای جعلی با اهدافی همچون نصب بدافزار، نقض حریم خصوصی کاربران و هدایت به درگاههای جعلی پرداخت (فیشینگ) برای کاربران ارسال میشوند.
موالی گفت: بسیاری از کلاهبرداران سایبری در قالب فروشگاههای جعلی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان مینمایند، لذا از همشهریان درخواست میشود برای خریدهای اینترنتی خود صرفا از وبسایتهای رسمی دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده نمایند و حتیالامکان از پرداخت بیعانه خودداری کرده و پرداخت را درب منزل و پس از اطمینان از تحویل گرفتن کالا انجام دهند.
رئیس پلیس فتا استان قم گفت: همشهریان توجه داشته باشند به منظور پیشگیری از کلاهبرداری از کارت اعتباری در قالب اسکیمر، افراد شخصا خودشان کارت بانکی را بر روی کارتخوان کشیده و رمز و مبلغ را وارد کنند.