سید جواد حسینی گفت: از آنجا که بیماران سرپایی در حال کاهش است، امیدواریم وضعیت کرونایی مشهد به ثبات برسد و منجر به پیک یا جریان جدید کرونایی نشود.
او گفت: افزایش بیماران کرونایی در هفته گذشته ناشی از سفرهای نوروزی بوده است که با پایان سفرهای نوروزی امیدواریم وضعیت بهبود پیدا کند. از آنجا که بیماران سرپایی در حال کاهشاند، امیدواریم پیک هفتم از اواخر فروردین آغاز نشود.
مشهد در تزریق دز سوم واکسن کرونا از میانگین کشوری عقب است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۹۷ درصد مردم مشهد دز اول، ۸۶ درصد دز دوم و ۳۸ درصد دز سوم را دریافت کردهاند. البته در تزریق دز سوم واکسن کرونا در مشهد نسبت به میانگین کشوری عقب هستیم که از مردم مشهد تقاضا دارم هرچه زودتر برای تزریق دز سوم واکسن خود اقدام کنند.
حسینی گفت: در حال حاضر بهدنبال واکسیناسیون دانشآموزان مقاطع ابتدایی هستیم تا با حضور در مدارس نسبت به تزریق واکسن دانشآموزان این گروه سنی اقدام کنیم. همچنین استفاده از ماسک، تهویه و گندزدایی محیط در مدارس کنترل میشود تا شیوع بیماری تا حدودی کنترل شود.
او گفت: تعطیلی مدارس در دستورکار قرار ندارد. اگر دانشآموزی با علائم بیماری مواجه شد، نیازی به حضور در کلاس درس ندارد و اگر دانشآموزان یک کلاس دچار علائم کرونا شدند، کلاس تشکیل نمیشود و سپس اگر بیماری در مدرسه شیوع پیدا کرد، مدرسه تعطیل میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه تعداد شهرهای آبی و زرد در خراسان رضوی افزایش پیدا کرده است و فقط ۲ شهر نیشابور و زبرخان و ۶ شهر استان در وضعیت نارنجی قرار دارند، اگر مردم شیوهنامهها را رعایت کنند و در مکانهایی که ازدحام بیشتری وجود دارد، از دو ماسک استفاده کنند، مشکلی نخواهیم داشت.
حسینی گفت: سرخک جزو مسریترین بیماریهای عفونی محسوب میشود. کسانی که در تزریق واکسن سرخک تأخیر داشتهاند، حتما برای تزریق دز اول و دوم واکسن آن اقدام کنند. کودکان کمتر از ۵ سال باید واکسن MMR تزریق کنند تا با توجه به وضعیت بیماری در همسایگان شرقی، ابتلایی در ایران نداشته باشیم.