مسعود فلاحی در جلسه بررسی مشکلات و بهبود وضعیت نانواییها با تاکید بر افزایش کیفیت نان و جلوگیری از کم فروشی گفت: اتحادیه نانوایان اهواز نظارتها را افزایش دهد و نانواییهای غیر مجاز را شناسایی و به دبیرخانه کارگروه گندم، آرد و نان اعلام
کند.
به گفته او ورود آرد به نانواییها و میزان پخت نان باید کنترل شود تا تخلفی صورت نگیرد.
رییس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز می گوید: نظارتها باید بر کیفیت فعالیت نانواییها تاثیر گذار باشد و نیروهای بازرس افزایش داده شوند و نظارت بر بهداشت، نظافت عمومی مکان و کمیت و کیفیت نان به صورت مستمر انجام شود.
فلاحی گفت: درج جمله "غیرقابل فروش بر روی کیسههای آرد"، آموزش صحیح پخت نان، جریمه نانواییهای متخلف و تشویق نانواییهای وظیفه شناس، بررسی کارت سلامت و استفاده نیروهای نانوایی از روپوش و رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله مواردی است که باید در اولویت قرار گیرد.