یک هفته‌ای می‌شود که در ۱۷۵ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سربیشه، فرشی صورتی از گل‌های محمدی پهن شده است.

چند روزی است که برداشت گل‌های خوشبوی محمدی در شهرستان سربیشه آغاز شده است.

اول صبح که می‌شود، خانواده‌ها به صورت جمعی برداشت گل محمدی را آغاز می‌کنند و تا پیش از ظهر این کار ادامه دارد.

رایحه خوش گل‌های محمدی در کنار کار جمعی خانواده ها، شور و نشاط خاصی دارد و باعث خوشحالی هر انسانی می‌شود.

پیچیدن بوی خوش گل های محمدی در گلستان های سربیشه

یکی از کشاورزان شهرستان سربیشه می‌گوید: یکی از دلایلی که سبب خوشبو بودن گل‌های محمدی در این منطقه شده است، آب و هوای مطبوع و ملایم است.

او می‌گوید: گل‌ها را هم به صورت غنچه و هم به صورت باز برداشت می‌کنیم و یکی از شیرینی‌های کار، جاری بودن ذکر صلوات بر لبان برداشت کنندگان است.


بیشتر بخوانید


این کشاورز سربیشه‌ای می‌گوید: علاوه بر این که گل‌های تازه را برای گلاب گیری استفاده می‌کنند، گل‌های محمدی را خشک می‌کنند و از آن‌ها برای اسپند دود کردن استفاده می‌شود.

او گفت: برخی از افراد نیز گل‌های خشک شده را به صورت پودر در می‌آورند و در چای و یا ماست می‌ریزند تا عطر و بوی خوبی پیدا کند.

حمایت از بهره برداران گل محمدی 

امیرآبادی زاده رئیس مرکز جهاد کشاورزی مود گفت: به دلیل آب و هوای منطقه، گل‌های سربیشه زودتر از بقیه جا‌ها آماده برداشت می‌شوند و می‌توان آن‌ها را در اراضی شیب دار و دیم کشت کرد.

زرگری مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: برای حمایت از افرادی که قصد راه اندازی باغات گل محمدی دارند، پارسال ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.

او گفت: در صورتی که امسال نیز کسی متقاضی باشد، با تسهیلات کم بهره از او حمایت می‌شود.

زرگری گفت: تا پایان اردیبهشت برداشت گل محمدی در شهرستان ادامه دارد و ۱۷۵ هکتار از اراضی کشاورزی سربیشه زیرکشت گل محمدی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.