آقای احمدی گفت: تغذیه گیاهی نقش مهمی در افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی به ویژه گندم دارد به طوری که در مزارع گندم با مصرف کود سرک طبق توصیههای مراکز تحقیقاتی کشاورزی علاوه بر افزایش کمی، کیفیت دانه گندم تولیدی از قبیل میزان پروتئین دانه نیز افزایش یافته و خاصیت نان تولیدی از این گندم بهبود مییابد.
از اوایل دی ماه پارسال عملیات حمل و توزیع و انتقال کودهای ازته و اوره برای شهرستان آغاز شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
بیش از ۹۲ هزار هکتار از مزارع گندم و جو دیم و ۱۵۰۰ هکتار اراضی گندم آبی و نزدیک به ۸۰ هکتار اراضی کلزا در این شهرستان تحت عملیات کودهی سرک بهاره قرار گرفته است.
از کشاورزان درخواست می شود با توجه به شرایط اقلیمی امسال از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خودداری کرده و کودها را براساس وضعیت بارندگی و با نظر کارشناسان کشاورزی مصرف کنند.