صبح امروز نیز آقای امیرعبداللهیان در دیدار با فواد حسین گفت: ایران نمی تواند بپذیرد از مرزهای خود از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی وعناصر تروريست و تجزیه طلب تهدید شود و امنیتاش در مخاطره قرار گیرد.
پیش از این سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ۲۳ اسفندپارسال گفت «ایران تحمل نمیکند که کانونی در نزدیکی مرزهایش، کانون خرابکاری و اعزام گروه های تروریستی به داخل ایران باشد. چه از سوی گروه های ضد انقلاب و چه رژیم صهیویستی در داخل منطقه اقلیم کردستان.»
به گفته خطیبزاده، انتظار جمهوری اسلامی ایران از دولت مرکزی عراق این است که یک بار برای همیشه به این وضعیت پایان دهد و اجازه ندهد که مرزهایش مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام رئیسی با یادآوری پیام یکی از مقامات ارشد اقلیم کردستان عراق به وی مبنی بر اینکه اگر حاج قاسم سلیمانی نبود اقلیم کردستان نبود اشاره کردند که متاسفانه اقلیم دچار غفلتهایی شده است ولی جمهوری اسلامی ایران تحرکات رژیم صهیونیستی را با دقت تحت نظر دارد و همکاری با این رژیم کودککش قابل پنهان کردن نیست و به هیچعنوان اجازه نمیدهیم که آنها از طریق هیچ کشوری از جمله عراق، امنیت منطقه را به خطر بیاندازند.
اشاره رئیس جمهور کشورمان به صحبت های مسعود بارزانی رئیس سابق اقلیم کردستان است که در همان روزها حتی ماه ها بعد از نزدیک شدن داعش به شهر اربیل مرکز اقلیم کردستان در چند مصاحبه و گفت و گو با رسانه ها و مطبوعات داخلی و خارجی به نقش ایران و حضور سردار سپهبد شهید سلیمانی در میدان مبارزه با داعش اشاره و تاکید کرد که اگر کمک های ایران نبود، اربیل سقوط می کرد.
به گفته بارزانی، ایران اولین کشوری بود که به مردم اقلیم کردستان سلاح داد تا با داعش مبارزه کنند.
اما فواد حسین نیز در این دیدار گفت: سرزمین عراق هرگز جایی برای اقدام علیه امنیت ایران نخواهد بود و آماده همکاری گسترده از جمله در حوزه امنیتی برای جلوگیری از بروز هرگونه تهدید علیه منافع جمهوری اسلامی ایران هستیم.
رئیس جمهور همچنین خواستار اجرایی شدن سریعتر راه آهن شلمچه- بصره و نیز تسهیل تردد و تکریم زائران ایرانی شد و آنها را در راستای منافع اقتصادی و اجتماعی دو ملت توصیف کرد.
گفتنی است، ایران و عراق نخستین بار در سال ۹۰ برای احداث این خط آهن تفاهم نامهای امضا کردند که اجرایی نشد؛ سه سال بعد بار دیگر تفاهم نامه احداث راه آهن شلمچه - بصره میان تهران و بغداد به امضا رسید.
خط آهن عراق، از بصره تا کربلا متصل بوده و درصورت تکمیل خط شلمچه به بصره میتواند به عنوان خط سفر ریلی زائران ایرانی مورد استقبال قرار گیرد.
از سوی دیگر این خط از سمت شرق عراق به اردن و شمال شرق به سوریه متصل است و میتواند زمینه دسترسی ایران به بازارهای سوریه را هم فراهم کند.
خیلی وقته این عراق تو جیب صهیونیستاست...فقط این موضوع علنی نشده
به نظر من خوب آلی دار به مردم رسیدگی میکند
اما مردم با حکومت ایران همکاری نمیکنند
به همین دلیل مردم فقر و فقیرتر میشون
دلیل جهش تولید ملی مسکن
این مسکن ها باوام ساخت میشود
همه مردم ملی مسکن ایران ثبت نام میکنند
و همه مردم میگن ما نداریم
مردم که با100ملیون آپارتمان اجاره کردن و400ملیون ماشین دارن
به دلیل نداشتن هزینه مسکن ملی
این مسکن ها با وام ساخت و از دست رس سازمان راه شهرسازی خارج میشه
و واگذار به بانگ به همین شکلی که مردم 400ملیون ماشین داشتن و100ملیون اجاره آپارتمان
وبه همین شکل هم خریدار این ملی مسکن ها نیستن
واین ساختمان ها برای بانگ پول نمیشه چراکه مردم بنج5مرحله مسکن پرداخت نمیکنند
وبرشکستگی وخسارت بانگ ها به بازار کشید ومردم ایران فقر وفقیرترمیشوند
به این دلیل ها مردم همکاری نمیکنند
حکومت ایران از رهبر کشورتادولت کشور میگه معیشت مهم است معیشت مردم
اما به دلیل های که مردم همکاری نمیکنندبا دولت فقر فقیری
باید فکری کرد همه مردم هزینه مسکن ملی پرداخت نمیکنند
ومسکن مددجویان بامشکل مواجه میشود
هر روز داره همه نرخ ها افزایش
پیدا میکنن
حواست هست؟؟؟؟
#همسایه ما، پاکستان ربع ملیارد نفری
مشکل باید بصورت دستوری و اینجوری حل بشه..