معاون فرهنگی حوزه هنری استان کرمانشاه در این مراسم گفت: این تماشاخانه به مساحت تقریبی ۶۰ مترمربع با برنامهریزی و محاسبات کارشناسی شده از امکانات لازم به اندازه بضاعت برخوردار است.
صابر سروش در ادامه حوزه هنرهای نمایشی را نمایشنامهنویسی، تئاتر، حوزه هماهنگی در زمینه اجراهای عمومی، اختصاصی و بخش پژوهش عنوان کرد و گفت: پیرو اهداف و سیاستهای حوزه هنری تقریبا عموم هنرمندان استان کرمانشاه تحت حمایت این حوزه قرار دارند.
به گفته سروش، ما در حوزه هنری استان کرمانشاه همواره تلاش کردهایم در اختیار مردم استان باشیم و با مساعدت و یاری هنرمندان در جهت تعالی بخشی گام برداریم.
سروش گفت: همه تلاش من و همراهانم در حوزه هنری این بود که، در ابتدای سال ۱۴۰۱ تماشاخانه استاد گراوندی را راهاندازی نماییم، به دلیل اینکه در جشنواره حوزه هنری مرکز، نمایشنامه استاد "هواس پلوک" مقام اول را کسب کرد و زمینهساز راهاندازی این تماشاخانه گردید.
ریزش اعضای کتابخانههای عمومی کرمانشاه در دوران کرونا
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه با اشاره به ریزش اعضای کتابخانههای عمومی کرمانشاه، گفت: این ریزش اعضا به دلیل اعمال محدودیتهای کرونایی بوده است.
معصومه حسنی خونسار بعد از ظهر پنجشنبه در نشست انجمن کتابخانههای شهرستان کرمانشاه گفت: تکمیل کتابخانه مرکزی و پیگیری اعتبار برای این پروژه یکی از اهمیتهای حوزه کتاب در استان کرمانشاه است.
وی در مورد کاهش اعضای کتابخانههای عمومی در استان کرمانشاه، گفت: یکی از دلایل اصلی ریزش اعضای کتابخانههای عمومی تعطیل شدن کتابخانههای عمومی در ایام کرونا بود که در آن زمان تمام فعالیتها از طریق فضای مجازی انجام میگرفت و نه تنها کتابخانههای کرمانشاه بلکه کل کشور درگیر این مشکلات بودند لذا کتابخانههای عمومی ارتباط با اعضای فعال خود را از طریق فضای مجازی حفظ کرده و حتی آمار افزایش عضویت بیش از سالهای قبل شده است و حضور چشمگیر مردم در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی گویای این موضوع است.
در سال گذشته انجمن کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه به عنوان انجمن برتر کشور معرفی شد.
وی در خصوص کتابخانههای زلزله زده و تکمیل آن گفت: کمیته اعتبارات شهرستانها برای کمک به تکمیل و بازسازی کتابخانه عمومی زلزله زده و خصوصاً کتابخانه عمومی علی ابن ابی طالب (ع) در شهر کوزران باید همت مضاعف داشته باشند.