حسن بخشنده امنیه گفت: روش سنتی صدور قبوض کاغذی علاوه بر ایجاد هزینههای اجرایی و مصرفی، چالشهای زیستمحیطی، هزینههای مربوط به نیروی انسانی و خطاهای ناشی از آن را نیز دارد.
او میگوید: در بدو امر تبدیل قبض کاغذی به قبض الکترونیک، علاوه بر حداقلی شدن هزینه نیروی انسانی در شهرداریها، مراجعه غیرضروری حضوری شهروندان حذف شده و در زمان و منابع مصرفی صرفهجویی قابل توجهی صورت میگیرد.
شهردار کاشان، گفت: افزایش کارآیی و سرعت عملکرد در ارزیابی دادهها و اطلاعات را مزیت مهم دیگر تبدیل قبوض کاغذی به سازوکار الکترونیکی است.
بخشنده امنیه گفت: با صدور قبض الکترونیکی، اطلاعات قبضها بسیار سریعتر در اختیار کارشناسان قرار گرفته و به تبع آن مدت تعیین و وصول مطالبات نیز با سرعت بیشتری انجام میشود.
او میگوید: توسعه سازوکارهای الکترونیکی، علاوه بر تقویت شفافیت در مجموعه شهرداری، از بروز تبعیض و فساد مبتنی بر ارتباطات غیرقانونی در حوزه عوارض شهری جلوگیری میکند.
به گفته او، «شفافیتمحوری» و «عدالتمداری» به عنوان ۲ رویکرد مدیریت شهری وی است.
شهردار کاشان همچنین گفت: تحقق «شهر هوشمند» به عنوان یکی از اهداف کلان وی است، اگرچه برای تحقق عینی این مطالبه، نیازمند ایجاد و توسعه زیرساختها است؛ اما اصلاح روندها با محوریت تبدیل شیوههای سنتی به روشهای الکترونیک میتواند مسیر محقق شدن این هدف را هموارتر سازد.